najlepsza szkola dwujęzyczna w Trojmiescie (2) Moje dzieci najpierw uczyły się w przedszkolu dwujęzycznym teraz są w szkole... Mama bardzo dobra szkoła (2) Najbardziej cenię w tej szkole szybkie i skuteczne reagowanie nauczycieli i... mama ucznia stanowczo odradzam (2) Moje dziecko nie czuło się tam ani komfortowo ani bezpiecznie i obecnie... mam
POLECAM (2) Mój synek chodzi do tej szkoły od dwóch lat. Szkoła jest kameralna, dająca... mama Rewelacyjna szkoła (2) Moje dziecko przepisałam ze szkoły państwowej (wielkiego molochu) do którego... kobieta Gorzej być nie może !!! (1) Jeśli ktoś chce patrzeć, jak jego dziecko z niechęcią przekracza progi... Niezadowolna mama Niczego tak nie żałuje... (1) Niestety to prawda ze przedszkole to dno. Niczego w życiu tak nie żałuje jak... Zrozpaczona mama Masakra!!! (1) Brak jakiejkolwiek profesjonalnej kadry - wszyscy pracują max. kilka miesięcy... mama - w poszukiwaniu innej plac Świetnie (1) Przedszkole rewelacja! naprawdę tak wyobrażałam sobie idealne przedszkole dla... Daga Przedszkole może nie "cudowne", ale godne polecenia (1) Jeżeli chodzi o zajęcia dodatkowe, wyposażenie i ceny to przedszkole jest... mama Bardzo fajne przedszkole (2) Córka chodzi do Przedszkola Misia Wojtka od października. Bardzo dobrze się... calogera Najlepsze ! (2) Poświęciłam troche czasu na wybadanie przedszkoli zanim dokonałam wyboru... Mama Cudowna Kraina (1) Najmocniejszą stroną przedszkola jest opieka. Moje wrażliwe dziecko trafiło... Joanna Punkt Mali Odkrywcy (2) Fajne miejsce, ale bardzo mała przestrzeń dla dzieci. Minusem jest rotacja... Rodzic Super Przedszkole!!! (1) Moja córka chodziła tam przez rok bo wyprowadziliśmy się do Rumi. Byłam... e_lesna Zadowolona (1) Moje dziecko chętnie chodzi do przedszkola w tej placówce, opieka całoroczna,... Magda polecam zdecydowanie (1) Szkoła na wysokim poziomie dydaktycznym, córka jest w pierwszej klasie a już... olakob super opieka! (1) Polecam wszystkim! Świetne Panie, profesjonalna opieka, bardzo ciekawe... Weronika Najlepszy żłobek w Trójmieście (1) Wspaniali ludzie, wspaniałe miejsce. Moja córka była zawsze czysta,... Diana Smolarz Fajne przedszkole ale posiłki słabe (2) Polecam przedszkole, domowa atmosfera, Panie bardzo miłe, dzieci zadowolone.... Tata