Biały Kotek jest SUPER (1) Przedszkole i Żłobek w jednym fantastycznie zagospodarowanym budynku gdzie... Aga Joanna - opinia (1) Przymierze z Dzieckiem to miejsce absolutnie wyjątkowe i niepowtarzalne w... Joanna AgaB - opinia (1) Przedszkole w cudownej lokalizacji, uczące nie przechowujące. Bardzo dobre... AgaB
Mama szczęśliwego malucha - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Niezwykła współpraca pod kątem pielęgnacji, karmienia i... Mama szczęśliwego malucha po pierwszym roku (1) Moja córeczka od roku uczęszcza do przedszkola. Z żoną należymy do bardzo... Tomasz Inwestycja w rozwój (1) Moi synowie uczęszczali do niedawna do przedszkola Montessori i polecam je... Krzysztof Synak Polecam (1) Polecam przedszkole w 100%. Panie opiekunki bardzo miłe, bardzo miła... Izabela Perfect kindergarten for a bilingual child! (1) Perfect kindergarten for a bilingual child! Personnel is open and friendly,... Eugen Super przedszkole (1) Po czterech latach spędzonych w tym przedszkolu przez moje dziecko,... Marta Najlepsze przedszkole ever (1) W przedszkolu nr 62 wyrosło moich dwóch synów. Z żalem się rozstajemy.... Mama Filipa Najlepsze miejsce dla dzieci (1) Jako mama dwójki absolwentów stanowczo polecam! Zarówno dla dzieci z... Kasia mama Kacpra i Natalki Cudowne przedszkole (1) Syn uczęszcza do przedszkola od czterech lat, uśmiech na jego twarzy kiedy... Mama Zmiany... (2) Od kiedy zmieniła się S. dyrektor w przedszkolu nastąpiła ogromna zmiana.... Anna Polecam (1) Jestem mama maluszka, który bardzo lubi spędzać czas w Małych Zwycięzcach.... Edyta Kolorowe Kredki (1) Co dzień zaprowadzając i odbierając córkę cieszymy się, że mieliśmy szczęście... Aga Przedszkole na medal (1) Nowoczesne, dobrze wyposażone miejsce. Dziecko czuje się tu świetnie, wręcz... Bartosz W. polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim zainteresowanym mamom żłobek na Imbirowej. Dzieci czują się... mama Polecam (1) Z ręka na sercu polecam, córka chodzi chętnie do przedszkola. Panie bardzo... Mama Wartościowe miejsce (1) Świetne przedszkole, do którego bardzo chętnie codziennie chodzi moje... MA Wspaniałe przedszkole (1) Piękny budynek, nauczyciele z powołania, mój syn jest tam szczęśliwy :)... B.