Fregata

Przedszkola

Gdańsk, Cystersów 13

Można by dużo pisać, postaram się strescić.... (1) Kadra Fregaty szanuje Przedszkolaków, wierzy w ich możliwości, wspiera w... tata na lata Polecamy! (1) "Świetnie funkcjonujące przedszkole! Kto poszukuje dla swego dziecka nie... Katarzyna Wspaniałe przedszkole! (1) Wspaniałe miejsce, w wyjątkowy sposób wspierające rodziców w wychowaniu... Magdalena
Świetne przedszkole! (1) Polecam wszystkim! Panie troskliwe, ciepłe, pomocne. Kilka razy w roku jest... Anka Fregata - spełnione marzenie o przedszkolu dla naszych dzieci (1) Przedszkole, które w pełni spełniło nasze oczekiwania. Świetna placówka,... Katarzyna Najlepsze przedszkole! (1) Dzień dobry, We Fregacie miałam dwóch synów. Rozpoczynali swą przygodę... Urszula Siwińska przedszkole naszej córki (1) Nasza córka kończy w tym roku prawie 4-letnią przygodę z Fregatą. Z tej... Łukasz i Gosia dziecko w dobrym przedszkolu (1) Ja i moja córka czujemy się tu świetnie.komuś zależy na dziecku inie jest to... el Przedszkole wyjątkowe (1) To wspaniałe przedszkole, które kładzie duży nacisk na wychowanie i... JM Z sercem i "pomysłem na" (1) Mamy przyjemność kolejny rok spędzić z Fregatą, miejscem gdzie dzieci są... Monika J. Świetne przedszkole (7) Doskonałe miejsce ,w którym dziecko pięknie się rozwija,uczy się przez mądrą... M.K. Moje dzieci nie chcą wracać do domu!!! (1) Empatia wychowawców, żadne dziecko nie będzie siedziało w kącie, indywidualne... MB mama i tata - dzieci - przedszkole Fregata (1) Szukając przedszkola dla pierwszej córki, zastanawialiśmy się nad... Małgosia Najlepszy Projekt Edukacyjny dla moich dzieci (1) Chodziło 2 moich chłopaków a teraz chodzi córka i jest to najlepsze... M. Czerny Bardzo fajne przedszkole (1) Super podejście do dzieci i wychowania. Gof Serdecznie polecam (1) Przedszkole jest stworzone z myślą o dzieciach, jest wielka dbałość o... Zadowolona mama M - opinia (2) Nasz synek od września zaczął chodzić do przedszkola Fregata. Jesteśmy bardzo... M Pasja (1) Widać pasje, zaangażowanie, widać też plan, metode, warsztat, a w rezultacie... Piotr FREGATA- PRZYJACIEL DZIECKA, MAMY I TATY (1) Nie będę przytaczać wcześniejszych opinii, zgadzam się z nimi. Podzielę się... Ula i Jarek Przedszkole przyjazne dzieciom (1) Po pierwsze przedszkole jest przyjazne dzieciom, moje córki wprost uwielbiają... Daniel Karwacki