Fregata

Przedszkola

Gdańsk, Cystersów 13

Bardzo fajne przedszkole (1) Super podejście do dzieci i wychowania. Gof Serdecznie polecam (1) Przedszkole jest stworzone z myślą o dzieciach, jest wielka dbałość o... Zadowolona mama M - opinia (2) Nasz synek od września zaczął chodzić do przedszkola Fregata. Jesteśmy bardzo... M
Pasja (1) Widać pasje, zaangażowanie, widać też plan, metode, warsztat, a w rezultacie... Piotr FREGATA- PRZYJACIEL DZIECKA, MAMY I TATY (1) Nie będę przytaczać wcześniejszych opinii, zgadzam się z nimi. Podzielę się... Ula i Jarek Przedszkole przyjazne dzieciom (1) Po pierwsze przedszkole jest przyjazne dzieciom, moje córki wprost uwielbiają... Daniel Karwacki SUPER PRZEDSZKOLE (1) To przedszkole dla całej Rodziny ;) Moje dzieci chodzą tam z chęcią a ja mam... Kasia Prawdziwe przedszkole z zasadami (1) Po pierwsze moje dziecko zrobiło wielkie postępy. Nauczyło się porządku i... michal Wychowanie, nie tylko edukacja (1) Jedyne w Gdańsku przedszkole, gdzie jest nacisk na wychowanie, nie tylko... Tata Przedszkole z atmosferą (1) Polecam: przedszkole z domową atmosferą. W kameralnych, ale przestronnych,... Katarzyna Wyjątkowe przedszkole (1) Fregatę znaleźliśmy właściwie przypadkowo. A właściwie osoby, które były... Kasia Świetne miejsce dla dziecka (1) Nasza córka chodzi do Przedszkola Fregata od września 2009- codziennie widać... Sebastian rewelacyjne przedszkole (1) Takie drugie trudno znaleźć. Nasze dzieci chodziły do innych często... Darek robi wrażenie (1) Miło popatrzeć. Jest i wesoło i z zasadami. I dzieciaki chętnie chodzą:) ciocia najlepsze przedszkole (1) Długo szukaliśmy dla syna odpowiedniego przedszkola. Zależało nam nie tylko... Łukasz Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam to przedszkole.Fachowa opieka ,młode ambitne Panie, bogaty... Katarzyna Polecam Joanna (1) Super, jesteśmy po pierwszym dniu adaptacyjnym, czysto, duże sale,... Joanna