Subiektywna ocena (3) Jestem wymagającą mamą i zwracam uwagę na najmniejsze detale. Moja Mała jest... Mama polecam (1) jestem zachwycona przedszkolem, żałuje tylko że przygoda się skończyła.... Paulina warto (1) warto zatroskana
zadowolona mama - opinia (1) niestety moje dziecko już kończy edukacje w tym przedszkolu polecam wszystkim... zadowolona mama Celowe wprowadzanie rodziców w bład (2) Witam!!! Jesteśmy bardzo zdziwieni praktykami jakie panują w tym przedszkolu... Rodzic Najlepsze, co mogło się trafić (1) Ozdób na ścianach w sam raz tyle, żeby dzieciaków nie rozpraszać przy... biedronek Bardzo polecam (1) Rodzice którzy napisali złą opinnie o przedszkolu w każdej chwili mogą... Mama mama - opinia (1) Drogie Mamy i Tatusiowie! Sądzę, że znalezienie przedszkola, z którego jest... mama Gorąco polecam (1) Każdy ma prawo do swego zdania, jednak moje zdecydowanie się różni od... Rodzic dziecka ze słonecznej mama M - opinia (4) Moje dziecko uczęszczało do tego przedszkola. Jednym wielkim minusem tego... mama M mama - opinia (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola już drugi rok i do tej pory nie było... mama co za glupoty (1) Co to za glupoty naprawde? Nie znam dziecka uczeszczajacego do tego... Mama M2