Przedszkole nr 39

Przedszkola

Gdańsk, Opacka 12A

Aleksandra Śpiewak - opinia (1) Dwoje moich dzieci tam chodziło, uważam że jest tam świetna opieka. Moje... Aleksandra Śpiewak Anna - opinia (1) Moja córka chodzi do tego przedszkola już kolejny rok i od samego początku... Anna ogólnie dobrze, ale (1) wyposażenie genialne, zajęcia dodatkowe na wysokim poziomie. jest ich tyle,... maria antonina
Przedszkole na "6" (3) Mój syn Leon uczęszczał do tego przedszkola przez4 lata. Rozwijał się tam... Małgorzta Filipowicz Polecam (1) Bardzo dobre przedszkole. Moje dziecko jakby mogło to chodziło by w sobotę.... Ewa beo, chyba pomyliłas przedszkola (1) Do tego przedszkola dzieciaki nie ida , a biegną. Śmiało mogę polecić bo moja... Anka Polecam !!! (1) Jestem mamą trójki dzieci. Dwójka już skończyła naukę w tym przedszkolu, a... Anna katastrofa (1) Mój synek poszedł do tego przedszkola w wieku 4lat.Zamiast do IIgrupy dostał... bea Ucieczka (1) Jak ja sam chodziłem do tego przedszkola, a to było niedawno, to uciekłem... Tadek Przedszkole na "6" (1) Przedszkole do którego uczęszcza mój syn gwarantuje fantastyczną atmosferę,... Małgosia Daniel - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej placówki.Opieka i nauka bardzo dobra.Plac... Daniel