Przedszkole nr 54 Fantazja

Przedszkola

Gdańsk, Piastowska 92B

Marta - opinia (1) Świetne przedszkole z cudowną kadrą, najlepszą pod słońcem ! Panie pracują z... Marta tatuś - opinia (1) Zarządzaniem przedszkolem to pomyłka. Dyrekcja jest z poprzedniej epoki.... tatuś Przedszkole jak to przedszkole, ale zarządzanie przedszkolem jest tragiczne (6) Pani dyrektor nie jest w stanie otworzyć wymaganej przez miasto liczby grup... tata
Najlepsze przedszkole! (1) Super przedszkole! moja dwójka dzieci chodzi do niego! Bardzo bogaty program!... Karolina nie ma lepszego przedszkola:) (1) Wspaniała kadra,pani dyrektor która organizuje mnóstwo atrakcji dla dzieci:)... Dorota Najlepsze przedszkole :) (1) Już drugi rok moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola do grupy Kids. Pani... Mama Najlepsze ! (2) Poświęciłam troche czasu na wybadanie przedszkoli zanim dokonałam wyboru... Mama POLECAM 😊 (1) Kochani Rodzice. Jeśli będziecie mieli to szczęście i uda Wam się zapisać... Zachwycona Najlepsze przedszkole (1) Przedszkole bardzo przyjazne dziecku. Nie ma zmuszania do jedzenia, w grupie... Mama super przedszkole (1) Rewelacyjna opieka, domowe, bardzo smaczne posilki, zaangażowana kadra. mama Wspaniałe,przyjazne przedszkole. (1) Witam.Nasze dziecko już trzeci rok uczęszcza do Fantazji.Bardzo chwalimy... Arek Świerczewski Wspaniałe przedszkole (1) Uważam, że wszyscy rodzice, których dzieci dostały się do FANTAZJI to... tata bajeczne misie (1) dziś moje dziecko było po raz pierwszy w tym przedszkolu w pierwszej grupie.... wniebowzięta mama Skrzaty (1) Przedszkole ok-spoko!!! Polecam!!!! Tylko mam jedno ale-nie tylko zreszta ja... Rodzic Jestem zawiedziona (1) postawą Pani Dyrektor i podporządkowanych jej bez reszty Pań. A gdzie w tym... Anna Z. Fantazja- przedszkole przyjazne dziecku (1) Uważam,że jest to najlepsze przedszkole,do jakiego może trafić dziecko.Przede... Agnieszka Same plusy (2) Zanim się zdecydowałam wpadłam niezapowiedzianie, dzieci szczęśliwe i... mama Najlepsze w okolicy! (1) Bardzo dobre przedszkole, wykwalifikowana i przyjazna kadra, czysto, miło i... Karolina Fantazja!!! (7) najwspanialsze Przedszkole pod słońcem!!! drugiego takiego nie ma!!!polecamy... Ania Ewa - opinia (3) Wspaniała kadra pedagogiczna z ogromnym zaangażowaniem opiekuje się dziećmi i... Ewa