Bartek M. - ocena (2) Firma rzetelna profesjonalne podejście do klienta wszystko popakowane i... Bartek M. Micra - ocena (1) Bardzo cenię panów za punktualność, świetną organizację pracy i zachowanie... Micra Patrycja - ocena (1) Firma godna polecenia. Panowie poważnie podchodzą do swoich obowiązków.... Patrycja
Justyna - ocena (1) Profesjonalnie i rzetelnie wykonana usługa, dbanie o powierzone mienie.... Justyna Paulina - ocena (1) Super firma i podejście do klienta. Wszystko załatwione za wysokim poziomie.... Paulina Ania - ocena (1) Sprawna przeprowadzka, Panowie dobrze zabezpieczyli i zapakowali rzeczy, cena... Ania Anna - ocena (1) Rzetelnie, na czas, zawsze dostępni! Bardzo polecam!!! Anna Martyna - ocena (1) Zadzwoniłam i praktycznie z dnia na dzień udało mi się ogarnąć przeprowadzkę!... Martyna Teresa - ocena (1) Solidna firma, sprawna przeprowadzka. Można śmiało korzystać z usług tej firmy. Teresa M - ocena (1) Polecam firmę. Sprawnie M Krzysiek - ocena (1) Bardzo fachowa i miła obsługa, przeprowadzka wykonana profesjonalnie i szybko... Krzysiek Jakub - ocena (1) Terminowo, fachowo i sprawnie. Panowie siłę mają to wszystko wniosą, paka... Jakub Agata - ocena (1) Firma na której można polegać. Usługi wykonywane sprawnie, rzetelnie i bez... Agata JP&FR - ocena (1) Jako firma zajmująca się wynajmem mieszkań i hosteli od wielu lat korzystamy... JP&FR Adam - ocena (2) Perfekcyjnie wykonana przeprowadzka. Pełen profesjonalizm oraz dbanie o... Adam Marek - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, wszystko ładnie sprawnie. Marek Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Zawszcze szybko i w dobrych pieniadzach. Zarówno ja ,jak i... Piotr Kasia - ocena (1) W 100% polecam usługodawcę. Bardzo dobry kontakt i można się dogadać, ekipa... Kasia WD - ocena (1) Dobry kontakt, konkurencyjne ceny i szybko załatwiona przeprowadzka. WD dominika - ocena (1) firma warta polecenia - sprawna przeprowadzka, super kontakt, pomocni ludzie. dominika