Aga - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z rzetelnie wykonanej usługi. Panowie przyjechali... Aga Martyna - ocena (1) Polecam bardzo, można na Nich Polegać!!!!! Martyna Sandy - ocena (1) Super sprawnie i sympatyczna obsługa Sandy
Kamil - ocena (2) Panowie przyjechali punktualnie, wyniesli rzeczy, przewieźli je i wnieśli do... Kamil Elżbieta - opinia (3) szybko, zgrabnie, bez uszkodzeń, mili panowie, dwa razy pomagali w... Elżbieta Krystian - ocena (2) Super ekipa. Prawdziwi fachowcy szybko sprawnie i profesjonalnie. Krystian Grzegorz - ocena (2) Do wykonanej usługi nie mam żadnych zastrzeżeń. Grzegorz Mateusz - ocena (2) Bardzo sprawna ekipa Mateusz Aga - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona wszystko było na czas bez żadnych problemów. Polecam Aga Henryka - ocena (1) Skandaliczny sposób traktowania klienta. Na parę godziń przed określonym w... Henryka Ola - ocena (1) Dziękujemy za świetnie zrealizowaną usługę. Pakowanie, zabezpieczanie mebli,... Ola Przeprowadzki Warszawa (3) Polecam firmę przeprowadzkową https://przeprowadzki-warszawa.org.pl/ pieknyolek Robert - ocena (1) Bardzo rzetelna obsługa klienta. Na czas i z dbałością o każdy szczegół.... Robert Bardot - ocena (2) Transport ogarnięty szybko,sprawnie,profesjonalnie. Solidna firma,dbają o... Bardot Jola - ocena (1) Wszystko w najlepszym porządku! Jola Karol K. - ocena (2) Ekipa perfekcyjna. Wszystko sprawnie zniesione ,zabezpieczone na samochodzie... Karol K. Ola - ocena (2) polecam serdecznie Ola Jędrek - ocena (1) Wszystko sprawnie, szybko przewiezione z biura do magazynu Jędrek Ola - ocena (1) Polecam! Współpracujemy już długo Ola Danuta - ocena (1) Panowie bardzo punktualni , bardzo zorganizowani , sprawni, pogodni... Danuta