JP&FR - ocena (1) Jako firma zajmująca się wynajmem mieszkań i hosteli od wielu lat korzystamy... JP&FR Adam - ocena (2) Perfekcyjnie wykonana przeprowadzka. Pełen profesjonalizm oraz dbanie o... Adam Marek - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, wszystko ładnie sprawnie. Marek
Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Zawszcze szybko i w dobrych pieniadzach. Zarówno ja ,jak i... Piotr Kasia - ocena (1) W 100% polecam usługodawcę. Bardzo dobry kontakt i można się dogadać, ekipa... Kasia WD - ocena (1) Dobry kontakt, konkurencyjne ceny i szybko załatwiona przeprowadzka. WD dominika - ocena (1) firma warta polecenia - sprawna przeprowadzka, super kontakt, pomocni ludzie. dominika Marta - ocena (1) Fajna firma w której można załatwić wszystko kompleksowo. Panowie przywieźli... Marta Anna - ocena (1) Panowie usługę przeprowadzi wykonali w ekspresowym tempie. Firma godna... Anna Alan Podemski - ocena (2) Punktualni, cała przeprowadzka z mieszkania do domu załatwiona sprawnie i bez... Alan Podemski Sylwia - ocena (2) Chciałabym polecić usługi firmy transportowej Tragarzówka. Bardzo szybko... Sylwia Agnieszka - ocena (1) Szybko, sprawnie, sympatycznie, polecam i na pewno skorzystam ponownie już za... Agnieszka Ala - ocena (1) Jesteśmy pod wrażeniem dokładności pracy Panów Pełny profesionalizm Ala Marcin Bojano - ocena (1) To juz moje kolejne zadanie zlecone tej ekipie i kolejny raz wszystko jak... Marcin Bojano Gosia - ocena (1) Skorzystałam z usług firmy już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona. Panowie... Gosia Ania - ocena (1) Polecam, firmę miła obsługa, rzetelna,godna polecenia.Wszystko w terminie,... Ania Malgorzata - ocena (1) Profesjonalnie,bardzo dobrze zorganizowana praca,wiedzą jak trzeba obchodzić... Malgorzata Karolina - ocena (1) Super kontakt i sprawna robota. Polecam każdemu! Karolina Andre M - ocena (2) The best quality of the services and dedication but also structured... Andre M Przemek - ocena (2) Świetny kontakt od samego początku przyjęcia zlecenia do momentu rozładowania... Przemek