Klient Firmowy - ocena (1) Mam złe doświadczenia ze współpracy z tą firmą. Organizowałam transport... Klient Firmowy Elżbieta - ocena (2) Usługa szybko wykonana. Mili, punktualni,kulturalni. Cena dobra. Polecam... Elżbieta Alicja - ocena (1) Korzystalam z uslug wnoszenia kanapy na 6 pietro w zeszlym tyg. Profesjonalne... Alicja
Mateusz - ocena (2) Polecam. Profesjonalne podejście do klienta, sprawnie i wszytko na czas. Mateusz Arkadiusz - ocena (2) Sprawnie szybko Super kontakt Arkadiusz Krystyna P. - ocena (2) Z usług Firmy Transteambus korzystałam przy okazji przeprowadzki. Panowie... Krystyna P. Aga - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z rzetelnie wykonanej usługi. Panowie przyjechali... Aga Martyna - ocena (1) Polecam bardzo, można na Nich Polegać!!!!! Martyna Sandy - ocena (1) Super sprawnie i sympatyczna obsługa Sandy Kamil - ocena (2) Panowie przyjechali punktualnie, wyniesli rzeczy, przewieźli je i wnieśli do... Kamil Elżbieta - opinia (3) szybko, zgrabnie, bez uszkodzeń, mili panowie, dwa razy pomagali w... Elżbieta Krystian - ocena (2) Super ekipa. Prawdziwi fachowcy szybko sprawnie i profesjonalnie. Krystian Grzegorz - ocena (2) Do wykonanej usługi nie mam żadnych zastrzeżeń. Grzegorz Mateusz - ocena (2) Bardzo sprawna ekipa Mateusz Aga - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona wszystko było na czas bez żadnych problemów. Polecam Aga Henryka - ocena (1) Skandaliczny sposób traktowania klienta. Na parę godziń przed określonym w... Henryka Ola - ocena (1) Dziękujemy za świetnie zrealizowaną usługę. Pakowanie, zabezpieczanie mebli,... Ola Przeprowadzki Warszawa (3) Polecam firmę przeprowadzkową https://przeprowadzki-warszawa.org.pl/ pieknyolek Robert - ocena (1) Bardzo rzetelna obsługa klienta. Na czas i z dbałością o każdy szczegół.... Robert Bardot - ocena (2) Transport ogarnięty szybko,sprawnie,profesjonalnie. Solidna firma,dbają o... Bardot