Hanna - opinia (1) Polecam, profesjonalna firma przeprowadzkowa w Gdańsku. Przeprowadzka... Hanna Przemek - opinia (1) BombaWszystko na najwyższym poziomie,chłopaki super,zorganizowani,mili i... Przemek Joanna - opinia (1) Bardzo sprawna obsługa przeprowadzki. Ponieważ był to transport... Joanna
Tadeusz Nowicki - opinia (2) Gorąco polecam firmę transteambus.pl . Zlecenie wykonane z dużą fachowością,... Tadeusz Nowicki Patryk - opinia (2) Ekipa była na umówioną godzinę. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Nie było... Patryk Jacek - opinia (2) Wszystko dobrze, nie mam pytań :) Jacek K - opinia (2) Profesjonalnie i szybko.Panowie byli o czasie. K Teresa - opinia (1) Właściciel Firmy podczas rozmowy telefonicznej bardzo konkretny i uprzejmy.... Teresa kamila - opinia (1) Dromader to solidna firma, panowie szybko i sprawnie wykonali przeprowadzkę... kamila Joanna - opinia (2) Panowie bardzo sprawnie wniesli i skrecili rogowke. Szybko i sprawnie udalo... Joanna Bozena - opinia (2) Szybko, sprawnie, bezproblemowo . Bozena Norbi12 - opinia (1) Szybko i sprawnie. Panowie bardzo pomocni i widać że znają się na rzeczy.... Norbi12 Basia - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Basia Beata Wawelska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi. Panowie bardzo mili,... Beata Wawelska Pablo - opinia (1) Z całego serca polecam usługi przeprowadzkowe firmy sixpak, a w szczególności... Pablo Barbara - opinia (2) Całym sercem polecam firmę Achilles Przeprowadzki przemiła obsługa... Barbara Weronika - opinia (1) Polecam! Szybki, sprawny transport, wszystko tak jak było uzgodnione.... Weronika Michał - opinia (1) Bardzo polecam. Szybkie i sprawne umówienie terminu przeprowadzki małego... Michał Teresa - opinia (1) Profesjonalna firma,bardzo uprzejmi panowie,nawet w niskiej piwnicy poradzili... Teresa Paweł - opinia (1) Wszystko profesjonalnie i dbałością zabezpieczone, przetransportowane... Paweł