www.gdamedpoludnie.pl (1) www.gdamedpoludnie.pl - strona internetowa przychodni ... Koszmar w Poradnii Dermatologicznej (3) Pani doktór postawiła diagnozę nie wychodząc z za biurka. Polecam przypadek... ofiara masakra (1) Telefonów nie odbierają, można spróbować się zarejestrować osobiście, ale... mz
nie ma na co narzekać :) (1) w sezonie przeziębieniowym byłam w szoku kiedy przyszłam na wizytę do... el nuxe POLECAM (1) Jestem pacjentem tej placówki od roku, uważam, że jest to jedna z najlepszych... zadowolony pacjent telefony (1) To jest jakaś masakra! Po co im telefony jak nie odbierają! od godz 8 rano... Ewa rejestracja (1) W dniu dzisiejszym ( ok. godz. 13:45) próbowałam zarejestrować moje dziecko... Kwiryna Przychodznia ok, ale pewni lekarze nie (1) Nie oceniam całej przychodni, gdyż nie znam, ale prosze się wystrzegać Pani... xyz telefony (2) dzwonię od 1,5 godz 38 prób dodzwonienia się bez skutku. Przepraszam już 41 prób F Jest OK. (1) Jest OK. Co prawda za pierwszym razem można się zrazić, ale wtedy należy... Marcin Szatkowski Nowa nazwa dla tej przychodni "KOMUNO WRÓĆ" (1) Witam, do przychodni poszłam po raz pierwszy.Jestem w ciąży i miałam zamiar... Ania laboratorium (1) Przychodnia ogólnie BARDZO ok. Ale zawsze jest jakieś ale... A mianowicie: -... Aga SUPER!!! (1) Dzisiaj byłam tam pierwszy raz, ponieważ jestem w ciąży po raz pierwszy i... Kasia nie jest najgorzej (1) z tej przychodni korzystałam nie raz i owszem zadkością jest dodzwonienie sie... betki Nie jest tak źle (2) Korzystałam z usług lekarza dermatologa i chirurga i były one jak najbardziej... Kornik Problem z dodzwonieniem się (1) Wieczny problem żeby się tam wogóle dodzwonić!!! tragedia, można próbować... JA rejestracja (1) Wieczne problemy z dodzwonieniem się w godzinach porannych to bolączka tej... taka jedna fatalna obsługa pacjenta (1) Nie mam zastrzeżeń do jakości leczenia ani podejścia do pacjenta jeśli chodzi... Małgorzata Krzemińska spokojnie (1) Oddzial chirurgiczny bardzo milo, przyjemnie i bezproblemowy. Pielegniarka... renatka ocena (1) do lek.neurologa{pomimo umówionej godziny}trzeba czeka czasami 2 godz.nie... stanisław