przyjazna Przychodnia ..... (1) Postanowiłam pochwalić „swoją” przychodnię bo miałam okazję ,... pacjentka polecam poradnię K (1) Jestem pacjentką poradni K od kilku lat i nie narzekam. Nie myślałam wcale o... pacjentka gabinet ginekologiczny (1) Polecam wizytę w gabinecie ginekologicznym na Chełmie. Jestem tu pacjentką od... jolanta kaim
Poradnia Ginekologiczna (1) Obsługa fatalna. Bylam umówiona do G. w dodatku prywatnie. Spóźniłam sie pieć... Aga an - opinia (1) ...strata nerwów,czasu...Twój problem to niekoniecznie problem... an Opinia (1) Cieszę się z możliwości wyrażenia opinii o moim Lekarzu Pierwszego... Pacjentka wdzięczna za troskliwą g - opinia (1) Szczerze odradzam!! Panie z laboratorium nie potrafią nawet pobrać prawidłowo... g Informacja dla pacjęta po rejestracji ! (1) Panie rejestratorki podają nierzetelne - sprzeczne informacje o terminach... I.W. Opinia od lekarza;) (1) Tak się składa ze jestem młodą lekarką i tak samo jak sie zapisałam do tej... Szachrajka Lekarze Ogólni (1) Odmawiają przyjęcia pacjenta z wysoką gorączką, gdy lekarz do którego pacjent... Kinga Lello gosia - opinia (1) a ja odradzam i to stanowczota przychodnie nowy chelm nie mozna dostac sie do... gosia Pani Doktor D. (1) Nie udzielila mi pomocy na niedzielnym dyzurze.Miaiam temperature i angine... Sylwia Rejestracja (1) Jestem pacjentem tej przychodni od bardzo dawna i naprawdę mają dobrych... cassiusgda iksa - opinia (1) Faktycznie. Laryngolog to specjalista od zaliczania ilości pacjentów i... iksa TRAGEDIA (1) Specjalista Laryngolog to totalna pomyłka.co ten człowiek robi na stanowisku... Michał