Mieszkanka - ocena (1) Najgorsza przychodnia baby w rejestracji pyskate i pacjenta maja za nic... Mieszkanka Mieszkanka - opinia (1) Dzisiaj od godziny 7:00-7:16 ponad 70 razy dzwoniłam do przychodni na... Mieszkanka Blanka - opinia (1) Rzadko chodzę po przychodniach ale zostałem bardzo miłe zaskoczony. Do... Blanka
Mieszkanka - opinia (1) Przychodnia jest czynna od godziny 7;00 dodzwonić się to jest porażka nie... Mieszkanka Krysia5518 - opinia (1) Jedna z gorszych przychodni. Ostatnio zostałam bardzo źle... Krysia5518 ania - opinia (1) Czy ktoś może przeprowadzić w tej przechodni kontrolę, umówienie się na... ania Edek - opinia (1) Byłem u doktora Siemaszko bardzo fajny i życiowy lekarz Edek pacjentka - opinia (1) Moja mama byla wczoraj w szpitalu i czekała 12 godzin. wszystko przez lekarza... pacjentka Rejestracja (1) To jakiś skandal żeby 7.15 nie dostać się już do swojego lekarza! To o której... Anonim Tragedia (1) Rejestracja do pediatry tragedia, do poradni dla kobiet jeszcze większa.A... ANNA PEDIATRA dr.Ryszard Siemaszko ''MASAKRA'' (1) dr.Ryszard SIEMASZKO pracujący w PRZYCHODNI na UL.ROGALIŃSKIEJ to jakaś... E.Z masakra (1) Od dwuch miesiecy probowalam umowic syna na bilans ...ciagle slyszalam ze... j.g Nasza kochana służba zdrowia .. (1) Dwa dni temu poszłam zarejestrować sie do lekarza z temperatura 39 stopni,... Patrycja Niepolecam lek. med. Ryszard Siemaszko !!!! (21) Bylem pierwszy raz i ostatni u tego lekarza.Lekarz ten jest bardzo... janek wizyta (1) Ja niestety nie mogę podzielić opinii poprzednich Pań.Na żołdek leczę sie od... anonim Lekarstwa bez badania (3) Dr. Orłowski wykonywał Gastroskopie szybko, ale nie profesjonalnie.... Marian Polecam (1) Świetne miejsce do przeprowadzenia szybkiej i bezstresowej niemalże... Pacjentka Gastrolog Dr Marcin Orłowski, Gastroskopia (4) W dniu dzisiejszym miałam robioną przez Pana Dr Gastroskopię w znieczuleniu.... Magdalena Dz Wyrazy uznania (2) Wyrazy uznania dla pracowników Przychodni Lekarskiej Nowy Chełm - Filia... wdzięczna pacjentka dr. Barbara Gryglewska (1) Jest lekarzem, który traktuje swój zawód jak powołanie, jest pełna... Trojmiasto