Violetta - opinia (2) Jestem pacjentką tej przychodni od stycznia 2011r. W poprzedniej musiałam się... Violetta nie polecam tej lekarz (3) Re: opinie o dr sylwia gulkowska katastrofa ta Pani ginekolog nie powinna... kik lekarz rodzinny (1) Przeglądając niektóre opinie stwierdziłem, że nie sposób nie skomentować.... kuba
Filia Rogalińska to nie Orunia Gorna:) tak dla sprostowania:) (1) Jestem ich pacjentka odkad tylko przychodnia zostala otwarta (filia... Justyna a my i nasze dziecko jesteśmy zadowoleni (1) chodzimy o przychodni Nowy Chełm od urodzenia z blisko półroczną Zuzią i... marecki GASTROSKOPIA TYLKO U BOKU PANI ANI (1) Gastroskopia to niezbyt miłe badanie. Ale atmosfera, jaką stwarza... Pacjent Bardzo mila obsluga (2) Witam własnie wróciłem z tej przychodni nie wiem jak kierownictwo ale panie... radecki100 2 sprzątaczki palące pod samą przychodnia (1) ok. 19.00, Chyba kierownika P.Smolareskiej nie było? Nie wiem, moze to taki... ada Kolonoskopia nie takim strasznym badaniem (1) Korzystałam z usług doktora Orłowskiego w przychodni na Rogalińskiej.... Wdzięczna Pacjentka przychodnia ginekologiczna (2) Żona jest pacjętką przychodni ginekologicznej i leczy się u dr Szemryka. Jest... Dariusz ... (2) 25 lat korzystam z usług tej przychodni i mogę z ręką na sercu powiedzieć, że... Kaśka GASTROSKOPA ;-)))badanie na WIEEELKI plus!!!!!!NA UL.ROGALIŃSKIEJ (1) Ogólnie bałam się, bo wiadomo jak ingeruje w nasz organizm obce ciało to jest... MYSZKA dostać się do pediatry - PORAŻKA (3) Próba umowienia się na szczepienie z niemowlakiem to tragedia. Przy pierwszym... radjan Nie polecam (1) Poświadczam zdanie innych osób co do rejestracji, telefoniczna to jakies... Lukator Nowy Chełm - filia Wilanowska na ul.Rogalińskiej (1) Jestem pod opieką tej przychodni od samego jej początku, mieszkam niedaleko... slonko TRAGEDIA!!! (1) Lekarze pierwszego kontaktu dalecy od poparcia tezy: lepiej zapobiegać, niż... pacjentka Opinia (1) Polecam najlepsza przychodnie w 3 city-Ujescisko,nie ma problemu z... men pozdrawiam - opinia (1) choruję naprawdę rzadko (ostatnio chyba ze trzy lata temu) i bardzo się z... pozdrawiam rejestracja do wymiany w 100% (1) Największym problemem jest rejestracja. Pierwsza opisana sytuacja ostatni... Wojtek W. gabinet ginekologiczny (2) Bardzo polecam wizytę w gabinecie ginekologicznym na Chełmie. Ze względu na... Marlena