jestem pełna uznania (1) dla życzliwości i szczerej pomocy.Zaniemogłam z powodu grypy, mój lekarz... Viola przychodnia rogalińska (6) dołaczam sie do watku o rejestraci pacjentow w tym dzieci pani bozenka brak... mieszkanka Rogalińska, gastroskopia, dr Orłowski- TO JEST TO ! (4) Na samą myśl o gastroskopii ciarki przechodzą, tym bardziej, że już kiedyś... Zadowolona pacjentka
Poradnia Dziecięca (6) Nie wiem jak obsługa przy osobach dorosłych, ale jeżeli chodzi o panie z... Rozczarowana dr Barbara Gryglewska (1) W pięknej przychodni profesjonalna obsługa w osobach dr Barbary Gryglewskiej... Wdzięczny pacjent dr Gryglewska (1) Pani dr Gryglewska jest moim lekarzem od 20 lat. Przez ten czas zawsze jej... Kamila Doktor B. Gryglewska (1) Chyba najlepszy lekarz z jakim miałam okazję się spotkać.... Cierpliwa,... Anonimowa Pani doktor Barbara Gryglewska (1) Doktor Gryglewska jest moim lekarzem od kilku lat. Nigdy się nie zdarzyło,... Aleksandra polecam.... (2) Dr.Siemaszko fantastyczny fachowiec ... lubi szczerych ludzi nie nawidzi... Darecki Kierownik Dr. Smolarska (5) Odradzam korzystanie z porad. Lekarz nie wystawia żadnych skierowań nawet... jola PRZYCHODNIA (1) PRZYCHODNIA GENERALNIE JEST OK, A PANI DR MARZENA K. JEST SUPER. ADAM Poradnia K - super! (6) Polecam wszystkim poradnię K przychodni Nowy Chełm. Pani położna... Ewa Ż. pseudo lekarz smolarska (1) Zgadzam się z opiniami . traktuje pacjentów poniżej krytyki. odmówiła mi... DAR wrecz przeciwnie -polecam (1) znam lekarzaod28 lat, jest wspanialym czlowiekiem , duzo mi pomogl przy... Alicja Lekarz ogólny - dr Górecka (2) Najlepszy lekarz ogólny z jakim się spotkałam. Doskonale tłumaczy procesy... Ania K. POŁOŻNA NIE WYKONUJĄCA SWOICH OBOWIĄZKÓW I NIEKOMPETENTNY LEKARZ GINEKOLOG (1) Położna mimo złych wyników cytologii nie poinformowała mnie o nich twierdząc,... HANNA gastroskopia (3) NIE POLECAM TO ŻEŻNIA PANI DOKTOR Z PANIĄ PIELENGNIARKĄ TO TOTALNE CHAMSTWO... MARIAN skandal! (5) dziś po raz pierwszy miałam wątpliwą przyjemność skorzystać z usług... Magda Nie polecam.Moim zdaniem: (8) Przychodnia na Chełmie to jakiś żart rodem z "Misia". Oto moje... Szk. marta - opinia (3) to co sie dzieje w tej przychodni, jeżeli chodzi o rejestrację, to skandal -... marta