Straciłam cierpliwość - wypisuję się (2) Co chorobę dziecka po wizycie w tej przychodni i tak kończymy na prywatnej... Katarzyna Zapisy (1) Beznadziejne zapisy na szczepienia lub na bilans. Jednego dnia nikt nie... Magdalena Zapisysy telefoniczne to jakaś masakra (1) Kilka razy chciałam zarejestrować się telefonicznie do lekarza internisty.... Anna
imigracja (1) Kierownictwo przychodni niestety pozwala odchodzić dobrym lekarzom ,najpierw... Beata Mile zaskoczony (1) Z niedowierzaniem słucham i czytam opinie na temat różnych przychodni, w... Marcin Polecam (1) Zawsze miła obsługa, fakt czasem trudno się dodzwonić ale po 3/4 razie mi się... Klaudia Kolonoskopia - polecam (1) W czerwcu zaczęłam szukać szpitala/przychodni gdzie można wykonać... zadowolony pacjent Recepcja (1) A ja polecam tą przychodnie - Panie z rejestracji zawsze miłe sympatyczne... Mysza Dr Ratajczak (2) Do tej pory w przychodni było wszystko w porządku ale chciałam wyrazić opinię... Kasia haha (1) Ta przychdnia to paranoja. Dzwonie rano za 20 razem udaje mi sie dodzwonic... rozczarowana Beata - opinia (1) Bardzo dobry lekarz pediatra Dr.Rzeczycka,niestety kierownictwo nie zadbało o... Beata