sterylizacja (1) Polecam gabinet. Świetna, szybka, fachowa pomoc doświadczonych lekarzy. seterka Pies, który najadł się wapna budowlanego (1) Wielkie dzięki za uratowanie naszej "Tośki" przed tygodniem najadła się wapna... hurko Warto korzystać (1) Mili Państwo jeżeli musicie przeprowadzić u swojego pupila jakiś zabieg... MM
Rewelacja! (1) Panowie pomocni, zawsze mili, przede wszystkim znają sie na zwierzątkach :)... Pańcia Killera i Gacka Szybko i na temat! (1) Zdecydowani najlepsi lekarze w Trójmieście. Łukasz Gorąco polecam !!! (1) Prawdziwego weterynarza poznajemy w biedzie. Większość weterynarzy potrafi... Piotr Dr Jarek Hajdo (2) Wspaniały lekarz, zrobił skomplikowaną operację kolana mojemu kotu - tanio... quene Najepsza obsługa (1) Pan Benkowski to bardzo fachowy człowiek, można uzyskać od niego fachowe... merai Goldenek - opinia (1) Zdecydowanie polecam bardzo pozytywne wrazenie!!! Pan dr Hajdo zbadał naszego... Goldenek ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Fachowość, troska, miłość do zwierząt, szacunek do człowieka, delikatność,... Krystyna Dudzis Fachowcy z sercem i pasją. (1) Wspaniała Lecznica prowadzona przez dobrych lekarzy weterynarii. Pełny... Właściciel Szkota Nie polecam. (2) Panowie bardzo mili, sympatyczni, nie wystraszyli nam zbytnio kociąt (mamy... Elle Tak tak ! (1) Cóż tu dużo pisać - Panowie dają rade : ząbki czyszczą koncertowo(odkąd... B. Nie polecam (1) Od niedawna posiadam kota przygarniętego ze schroniska . Podczas wizyt z... Filip Polecam tą lecznicę! (1) Podejście personelu bardzo fachowe i z dużym zaangażowaniem. Warunki lokalowe... Przemysław Oiński Super! (1) Bardzo miło, profesjonalnie, zwierzak zadowolony i ja też! Dorota Polecam Panów Doktorów (1) Panowie normalnie wielki szacun dla Was Bożena REWELACJA (1) Zdecydowanie najlepsi weterynarze w miescie :) Podejscie rewelacyjne,pies... Ewelina Dziękuje (1) Dziekuje za udzieloną pomoc dr.Pawlowi Benkowskiemu i dr.Jarkowi... Ania Bardzo polecam (1) Moja Zoja żyje dzięki dr Hajdo! Miała wypadek na obwodnicy i tylko dzięki... gosiek