Przychodnia Weterynaryjna D.Sontag-Patoka

Weterynarze

Gdańsk, Piotra Michałowskiego 37

Iza - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Dominikę za jej cudowne podejście do zwierzaków... Iza Ola - ocena (1) Polecając Panią Doktor, a szczerze polecam jej usługi wszystkim miłośnikom... Ola Anna Hartman - ocena (1) Pasja do wykonywanego zawodu, wiedza, troska o pacjentów i atmosfera... Anna Hartman
Magdalena - ocena (1) Wiedza, doświadczenie, staranność, dokładność i wreszcie serce - Dominika... Magdalena Maria - ocena (1) 14 lat Opieki nad buldogiem francuskim. Doktor Dominika bardzo wnikliwie... Maria Siostra Oddziałowa oraz Miesio, Basia, Tosia, Betty i Mollyx2 - ocena (1) Doktor Dominika, Ciotka Dominika, jak sama mówi, jest absolutnie wyjątkowa.... Siostra Oddziałowa oraz Miesio, Arek - ocena (1) Panią Weterynarz odwiedzam ze stadem prosiaków (świnki morskie) od wielu lat.... Arek MW - ocena (1) P. Dominika ujela me serce tym jak podchodzi do zwierzaka :) znamy sie juz... MW Olga - ocena (1) Z całego serca polecam tą Przychodnię Weterynaryjną oraz panią doktor... Olga Edyta - ocena (1) Najlepsza! Moją susią opiekowała się od pierwszych do ostatnich dni. Uważna,... Edyta Martyna - ocena (1) Wspaniały weterynarz, z niesamowitą cierpliwością do zwierząt, ale... Martyna Ziko - ocena (1) Pani Dominika to najlepszy weterynarz jakiego mogliśmy sobie wymarzyć. Jeśli... Ziko Marta - ocena (1) Do Pani Dominiki chodzimy od wielu lat. Stawia trafne diagnozy i skutecznie... Marta Ania z Lokim - ocena (1) Pani Dominika to weterynarz, którego z czystym sumieniem mogę polecić każdemu... Ania z Lokim Dominik Podbereski - ocena (1) Pani doktor Dominika, u której od paru lat serwisujemy dwa devony, to... Dominik Podbereski Ewa - ocena (1) Pani Dominika to fach w czystej postaci. Kompetentna, z sercem na dłoni... Ewa Maciej - ocena (1) Mega cudowna osoba kochająca wszystkie zwierzaki Polecam z całych sił Maciej Patrycja - ocena (1) W jednym gabinecie łączy się pełen profesjonalizm i zaangażowanie z poczuciem... Patrycja ZR - ocena (1) Świetny weterynarz! Prowadzi mojego drugiego psiaka i oboje bardzo jesteśmy... ZR Ewa - ocena (1) Najbardziej profesjonalna Pani Weterynarz w Trójmieście - udziela... Ewa