Przychodnia Weterynaryjna D.Sontag-Patoka

Weterynarze

Gdańsk, Piotra Michałowskiego 37

właścicielka psicy-seniorki - opinia (1) Pani Doktor jest osobą niezwykle kompetentną i empatyczną; doskonałe... właścicielka psicy-seniorki Profesjonalizm (1) Miła i zawsze uśmiechnięta Pani doktor ,oraz zawsze trafna diagnoza jak dotąd... właścicielka shih-tzu Super (1) Pani Dominika posiada bardzo dużą wiedzę. Jest wspanialym człowiekiem... Aneta
wyjątkowy weterynarz (1) Kiedy nasz kot musiał zostać zoperowany, bardzo się stresowaliśmy. Dzięki... Marta Polecam każdemu właścicielowi zwierzaka! (1) Pod koniec września 2015 roku przyjechaliśmy do pani weterynarz z naszym... Magda Gacław dziękuje (1) Jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy pani Dominiki na temat królików. Gacław... Agnieszka polecam (1) W dniu wczorajszym ,moj bokserek przeszedl operacje usuniecia guza w lecznicy... asia szczerze polecam (1) Po wizytach u kliku lekarzy trafiłem do pani doktor Dominiki, która jako... Andrzej biały Polecam! (1) Byłam tam ze swoją koszatniczką i byłam zachwycona obsługą - rzadko zdarza... Justyna Z czystym sumieniem polecamy ! (1) Przyjechaliśmy do Dr. Dominiki z kotem i problemem podsikiwania. Pani doktor... Martyna i Paweł Profesjonalizm i serce (1) Byłam dzisiaj w gabinecie zaczipować suczkę i umówić się na jej sterylizację.... Volvi Najlepszy weterynarz z jakim miałem doczynienia. (1) Zdecydowanie polecam. Podejście do zwierzaka z sercem, pełny profesjonalizm. Piotr zwierzak w dobrych rękach (1) Nie znam się na medycynie zwierząt, dlatego korzystam z usług specjalisty.... Jola, właścicielka białej kotki magda - opinia (1) prawdziwy fachowiec z powołania! nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak... magda Lekarz z powołania (1) Nie wiem od czego zacząć - zaskoczyło mnie wszystko. W życiu nie spotkałam... właścicielka Kotki Stały Klient - opinia (1) Naprawdę polecam.Pani Dominika to lekarz i osoba z wielkim sercem, nie tylko... Stały Klient Polecam panią Dominikę (1) Pani Sontag jest świetnym lekarzem, zdecydowanie polecam. Leczę u niej od... Ola Kowalczyk SZCZERZE POLECAM (1) Mojemu 6 miesięcznemu kotu doktor Dominika Sontag- Patoka przeprowadziła... Anna M. zła diagnoza (2) Doktor S. nie połaczyła klasycznych objawów zapalenia ucha środkowego. Kot... KZKS Najlepsza lecznica !!!!!!! (1) Nie spotakałam sie jeszcze z takim podejściem do zwierząt i ich właścicieli... Magda Bielas