Przychodnia Weterynaryjna D.Sontag-Patoka

Weterynarze

Gdańsk, Piotra Michałowskiego 37

magda - opinia (1) prawdziwy fachowiec z powołania! nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak... magda Lekarz z powołania (1) Nie wiem od czego zacząć - zaskoczyło mnie wszystko. W życiu nie spotkałam... właścicielka Kotki Stały Klient - opinia (1) Naprawdę polecam.Pani Dominika to lekarz i osoba z wielkim sercem, nie tylko... Stały Klient
Polecam panią Dominikę (1) Pani Sontag jest świetnym lekarzem, zdecydowanie polecam. Leczę u niej od... Ola Kowalczyk SZCZERZE POLECAM (1) Mojemu 6 miesięcznemu kotu doktor Dominika Sontag- Patoka przeprowadziła... Anna M. zła diagnoza (2) Doktor S. nie połaczyła klasycznych objawów zapalenia ucha środkowego. Kot... KZKS Najlepsza lecznica !!!!!!! (1) Nie spotakałam sie jeszcze z takim podejściem do zwierząt i ich właścicieli... Magda Bielas Bardzo polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim.tę przychodnię. Jestem właścicielką 6 miesięcznego... monika BARDZO POLECAM!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim tę lecznicę.Korzystam od kilku lat. Z moim pieskiem... Kasia G. Profesjonalista (1) Polecam każdemu , kto kocha zwierzęta. Podejście lekarza - rewelacyjne,... Dariusz Popek bardzo polecam (1) Swietna przychodnia.Pani doktor podeszła do sprawy z sercem i zrozumieniem... Ewa Stracilam kota przez brak kompetencji I BLAD W POSTEPOWANIU (1) Zachecona pozytywnymi opiniami o d.sontag zdecydowalam o wykonaniu u niej... Paulina Malarkiewicz Super!! (1) Jestem stałą klientką dr D.Sontag-Patoki - leczę różne koty-znajdy. Wiele... Joanna C. Polecam niezwykle gorąco!!! (1) To jest najlepsza klinika weterynaryjna z jaką się zetknęłam. Wszystko jest... ;-) Polecam! (1) Pani Dominika traktuje swoich pacjentów z wielką troską i profesjonalizmem.... Ola świetna lecznica (1) Moja jamniczka miała przeprowadzony zabieg ropomacicza. Pani doktor Dominika... Maria polecam (1) Bylam z moim Yorkiem na wyrywaniu klow. Wszystko sprawnie i bezproblemowo.... Daisyboo Polecam gorąco (1) Serdecznie polecam tą lecznicę. Panie doktorki przesympatyczne, mają... Ania81 Marcin - opinia (1) chyba najlepsza lecznica w trójmieście, takiego podejścia do zwierząt nigdzie... Marcin Gabinet godny polecenia (1) W innych gabinetach na terenie Gdańska leczono naszego Devonka tylko objawowo... Janusz i Ewa