Monika - opinia (1) Przychodnia to jedna wielka katastrofa ! Dodzwonic się graniczy z cudem ,... Monika Monika Chod - opinia (1) Nie polecam tej przychodni - szczególnie poradni K- panie położne są... Monika Chod Magda - opinia (1) Rzadko piszę opinie, ale czasem się należy. Niestety nie mogę umieścić oceny... Magda
kultura obsługi z rejestracji (1) dodzwonić się rano to cud aby się dodzwonić,po drugie dlaczego obsługa z... Krzyś Czy ktos tam podnosi telefon? (1) Do dzieci chorych niema problemubo rejestruje sie online ale aby sie... jagoda.rey@gmail.com co raz lepiej (5) Ostatnio byłam w przychodni po dłuższej nieobecności i muszę przyznać ze się... Iwona rejestracja (2) Rejestracja telefoniczna faktycznie pomogła przy możliwości odbycia wizyty po... Franek nareszcie XXI wiek! (4) nareszcie coś się ruszyło - już jest rejestracja internetowa - koniec z... zadowolony pacjent laryngolog dr Garus godna polecenia (2) Przypadkowo dowiedziałam się, że przychodnia ma dobrego... wdzięczna pacjentka Fajna przychodnia (1) Pomogli Jerzy 100 lat w tyle (2) Witam, nasza przychodnia to koszmar. Nie można się zapisać telefonicznie, ani... Milenka no cóż (1) Wszyscy piszą to samo - nie sposób się zarejestrować do lekarza. Nie... Agnieszka dziękuję (1) całemu Personelowi Medycznemu za profesjonalną opiekę, empatię i poszanowanie... Zdzisław Płatna rejestracja. (1) Płatna rejestracja (np.5zł) rozwiązałaby problem. Gwarantuję, że kolejki do... Pacjent Grr - opinia (1) Ludzie, nie dzwońcie na ten pierwszy numer przed godziną 8.00. Wybierałem... Grr miłaaa pani w rejestracji (1) A ja się nie zgodzę... przyszłam pierwszy raz w zeszłym tygodniu do tej... PM Problemy z rejestracją (1) Zwracam uwagę na problemy z rejestracją telefoniczną : panie z rejestracji... Pacjent koszmar (8) Żeby zarejestrować się do tej przychodni,trzeba np.z chorym dzieckiem,stać... Becia Kompromitacja (2) Umówienie się na jakąkolwiek wizytę telefonicznie graniczy z cudem. To... nest Dramat (1) Za każdym razem to samo, albo awantura, albo tekst, ze trzeba stać w kolejce.... Katarzyna