świetne (1) Dwie bardzo miłe Panie weterynarz ze świetnym podejściem do kotów (mój kot,... alicja Buldożki francuskie - opinia (1) Jest takie powiedzenie miałeś być moim bratem a zostałeś moim katem to się... Buldożki francuskie Polecam!! (1) Szczególne podejście do małych zwierzątek futerkowych. Bez umawiania na... klementyna
Polecam (1) Szczerze polecam przychodnie, akurat w moim przypadku nie było wcześniej... AW Weterynarz doskonały (1) Dr Bielska (Szymańska) wyciągnęła naszego królika z poważnych tarapatów... tatmic U cioci Małgosi :) (1) Korzystam z gabinetu od bardzo wielu lat, mam psa i kota. Oba moje rudzielce... ilona.k. NIE POLECAM (1) Mam owczarka niemieckiego - jak co rok, trzeba przyjść z psiakiem na... właścicielka psa Szczerze polecam! (1) Lecznica posiada zdecydowany atut - dr Annę Szymańską, która w... Dominik Zoya78 - opinia (1) Moge sie dodatkowo podzielic opinia o sterylizacji kotki. Pani doktor... Zoya78 Dziękuję (1) Dziękuję dr Annie Szymańskiej za włożone serce, opieke i wiedzę w ratowanie... Wiśnia dr Anna Szymańska (1) Bardzo miła osoba, uratowała życie mojemu szczurkowi, niezwykle kontaktowa i... Ola Przemiła profesjonalna obsluga (1) moj kociak jest pod opieka fachowej i fantastycznej pani doktor. jestem... Zoya78