Celina - ocena (1) Zakończyłam miesięczną rehabilitację na Oddziale Dziennym z pełnym sukcesem,... Celina Helena i Leonarda - ocena (1) Miły personel i fachowa obsługa, polecam bardzo rehabilitację. Helena i Leonarda Joanna - ocena (1) Przemiła rejestratorka i pani Doktor Joanna
Asia - ocena (1) Witam.w dniu dzisiejszym byłam pierwszy raz w przychodni Kardiotel ul Jana z... Asia Natalia - ocena (1) Położna Paulina Andrzejewska jest najlepszą położną jaką poznałam, oddana... Natalia Marcin - ocena (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa, przemiłe Panie w recepcji i... Marcin Magdalena - ocena (1) Wysoki standard medyczny. Wyszkolony i przemiły personel. Magdalena Magdalena - ocena (1) Usługi medyczne na wysokim poziomie. Personel przemiły i dobrze wyszkolony. Magdalena Robert - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa w recepcji jak również na wysokim... Robert Alicja - ocena (1) Dwa razy już zgosilam się na 12 zabiegów rehabilitacji. Najbardziej odpowiada... Alicja Krzysztof M. - ocena (1) Przychodnia jak z bajki. Panie w rejestracji zawsze uśmiechnięte i uprzejme,... Krzysztof M. Artur - ocena (1) bardzo miłe i pomocne Panie z recepcji. Wizyta u Profesora Sabiniewicza pełen... Artur Stanisław - ocena (1) Dr Kludkowska super , przychodnie oceniam na 5+, pozdrawiam Panie rejestratorki Stanisław Patryk - ocena (1) Do pracy wróciła niezastąpiona dr Kłudkowska; 6 to za niska ocena dla niej.... Patryk Krzysztof - ocena (1) Jestem pacjentem dr Oberman od wielu lat wspaniała i profesjonalna dr !!... Krzysztof dorota - ocena (1) Polecam dr Oberman, bardzo dokładna i rzeczowa pani doktor.Super podejście do... dorota Ola - ocena (1) Przemiła, kompetentna, bystra dziewczyna w rejestracji (p. Daria). Najwyższy... Ola Maria - ocena (1) Miła , profesjonalna obsługa, badanie wykonane sprawnie , fachowo. Na pewno... Maria Basia - ocena (1) Profesjonalni, zaangażowanie terapeuci, atmosfera zbliżona do domowej,... Basia pacjent - ocena (1) tragedia! Dodzwonić się do rejestracji - bez szans, Jak się jest chorym, to... pacjent