Melania - ocena (1) Pani położna Paulina jest kompetentną i zaangażowaną osobą. Serdecznie... Melania Karolina - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam Panią Paulinę Andrzejewską. Przesympatyczna położna... Karolina Barbara - ocena (1) Bardzo dobra opieka. Zabiegi rehabilitacyjne prowadzone przez Pana Leszka z... Barbara
Ania - ocena (1) Podziękowania Paniom z rejestracji za profesjonalną i miłą obsługę za pomoc w... Ania Jolanta Ożechowska - ocena (1) Bardzo polecam Przychodnię a w szczególności dr Janczurewicza, który szybko i... Jolanta Ożechowska Aldona - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie Panią dr. Oberman. Odpowiednią osobą w odpowiednim... Aldona Małgorzata - ocena (1) Leczyłam się u doktor Terlikowskiej przez 14 lat. Byłam bardzo zadowolona.... Małgorzata pacjent - ocena (1) polecam okulistkę doktor Sarnowską i pozdrawiam Panie z rejestracji pacjent Aleksandra - ocena (1) Od lat korzystam z usłu tej przychodni.Od rejestracji aż po wspaniałe Panie... Aleksandra Elwira G. - ocena (1) Przychodnia lekarska godna polecenia. Personel medyczny bardzo pomocny i... Elwira G. Maria - ocena (1) Super panie w rejestracji są bardzo miłe i moim zdaniem robią wszystko żeby... Maria Agnieszka - ocena (1) Cudowne masaże wykonane przez profesjonalistów. Ból mija, a porady potrafią... Agnieszka Pacjent - ocena (1) Leczę się w przychodni Doktor Kabata od wielu lat i zawsze mogę liczyć na... Pacjent Maciek - ocena (1) Bardzo pomocni i zaangażowani rehabilitanci Maciek Marta - ocena (1) Polecam w 100% szkołę rodzenia Otomińska i Panią Monikę! To niesamowita... Marta Marta - ocena (2) Bardzo fajna przychodnia.Młodzi, uśmiechnięci specjaliści.Przemile... Marta Krzysztof - ocena (1) Bardzo chamskie odnoszenie się do pacjenta przez rejestrację. Krzysztof Emilia - ocena (1) Panie w recepcji bardzo miłe a w dodatku sami specjaliści polecam bardzo. Emilia Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna obsługa lekarzy dermatologów i alergologów ,panie rejestratorki... Katarzyna Artur - ocena (1) Profesjonalna obsługa w rejestracji. Bardzo dobrzy lekarze specjaliści.... Artur