Psychiatrzy (1) dr Alina Wilkowska, która przyjmuje w NZOZ Medico przy ul. Dworskie j27 to... pacjentka Serdecznie dziękuje (1) Dziękuje i wyrażam ogromną wdzięczność za pomoc, niesamowite zaangażowanie,... Basia świetny lekarz (1) Gorąco polecam Panią doktor. Jest ciepła, miła a przede wszystkim potrafi... pacjent
psychiatra (1) Do dr Barbary Szumilewicz- Landowskiej trafiłam z polecenia. To był mój... Agnieszka Serdecznie polecam (3) Gorąco polecam panią doktor, mi bardzo pomogła w depresji. Znakomity... Jacek Trudna i żmudna praca za to z szerokim wachlarzem możliwości (1) Polecam tym, którzy chcą zobaczyć siebie, którzy nie boją się bać, nie boją... Daro Warto (1) Zdecydowanie polecam każdemu komu zależy na konkretnej pracy nad sobą. Nie... Michał z Gdańska pełna opieka codzienna (1) Z prywatnego gabinetu pana doktora zostałam skierowana do oddziału w Sopocie... Agusia Do Moniki (1) Moniko każdy może się zakochać.. ale z tą opinią to już przesadziłaś. Na... Grupa Polecam (1) Psychoterapia na wysokim poziomie, bardzo wiele z niej wyniosłam.Daje kopa i... M psychoterapia grupowa (1) Idac na psychoterapie grupowa, mialem bardzo wysokie oczekiwania, chcialem... Kuba D. Kosińska - opinia (1) Visum jest miejscem gdzie panuje prawdziwy klimat pomocy sobie, spędziłam... D. Kosińska Omijać szerokim łukiem! (1) To typ psychoterapeutki, której trudno rozstać się ze swoimi pacjentami. A... stef11 polecam? nie (1) Niech się nie udaje do Visum nikt, kto chce szybko i sprawnie uporać się ze... góra lewo góra lewo góra lewo gó Skuteczni (1) Skuteczną pomoc otrzymałam w Visum w Sopocie, pod okiem Pana doktora... Lena skuteczna lekarka (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia mojej choroby przez Panią Doktor... Alicja Sejmicka Polecam (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam sprobowac. Osobiscie uwazam, ze mi terapia... Aha POLECAM WSZYSTKIM ! (1) Najważniejsze w praktyce dr.Paniewskiego jest człowieczeństwo.Najpierw jest... Kaśka Perfekcyjny specjalista (1) Jestem pacjentką pani doktor Kwiatkowskiej od 3 miesiecy.Bardzo mi pomogła .... Wdzięczna WARTO (1) Droga to trudna i nieszybka, ale prawdziwa i wartościowa. Efektowne sukcesy... Darek