polecam (1) Zdecydowanie godny polecenia. P. Świetny specjalista (1) Lekarz z powołania ! Jestem osobą po przebytym nowotworze,bardzo... anika Polecam! (1) Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor ;) Potrafi wszystko wytłumaczyć i... Ja
Seksuolog-opinia (1) Do seksuologa czeka się około miesiąc, ale z tym to jeszcze OK. Osoby... 123 Konkretny lekarz (1) Konkretny lekarz, babeczka z którą można porozmawiać o wszystkim. Piękny Umysł Dobra poradnia z dobrymi lekarzami. (1) Poradnia solidna, może poza czasem oczekiwania na wizytę. Czekam średnio 2... Piękny Umysł Beata - opinia (1) Pani Marto, bardzo Pani dziękuję za każdą poświęconą mi w gabinecie chwilę.... Beata Profesjalny Specjalista (1) Bardzo profesjonalny Specjalista. Rozmowa z Panią doktor to przyjemność.... Antoni polecam (1) Bardzo dobry lekarz. Wiele lat tułałam się po specjalistach, ale dopiero ta... agata Bardzo pouczająca wizyta. (3) Do Pani Doktor wybrałam się kilka lat temu i leczyłam się prawie przez rok.... Mora Marek G. - opinia (1) Kompetentna osoba. Nie zostawia na lodzie i odbiera telefony. Ciężko... Marek G. Władysław M. - opinia (1) Pani doktor zatrzymała się ze swoimi komentarzami i wiedzą we wczesnych... Władysław M. Przychodnia (1) Polecam wszystkim potrzebujacym pomocy spec.psychiatrow...Szczegolnie... Mirek.S. Polecam (1) Wspanialy sympastyczne lekarz.Oddany pacjentowi ,latwo nawiazuje kontak z... Mirek.SKrobek Tomek Tczew (1) Ciężko się dostać do Pani doktor w Tczewie, trzeba stać od 6 rano. Może... Tomek Bardzo dobry psychiatra (1) Pani Anna Nitka Siemińska to bardzo dobry lekarz. dzięki niej odzyskałem... Artur Pełen profesjonalizm (1) Dobrze postawiona diagnoza i dobrze dobrane leki, a przy tym troska i... TT Polecam (1) Co tu dużo pisać, świetny lekarz. Odwiedza moją mamę w ramach programu miasta... Jakub Madziunia już z nami, dziękujemy Pani Doktor. (1) Chciałabym tutaj, choć poprzez opinię podziękować serdecznie Pani Doktor... Anna i Piotr Profesjonalna pomoc. (1) Leczę się psychiatrycznie od ponad dwudziestu lat, więc mam jako - takie... The Eternal Girl