Najlepszy lekarz jakiego kiedykolwiek poznałam (1) Zawdzięczam Pani Doktor to, iż dzisiaj normalnie funkcjonuje. Jestem sobą,... Aga Animus - oficerska (1) Byłem na terapii 3 miesiące, miałem takie chwile zwątpienia że chciałem... UBU Bardzo źle. (1) Oceniam bardzo źle, długie oczekiwania, panie lekarki olewają pacjenta,... Tajemniczy
Lekarz - człowiek (1) Pana doktora miałem okazje poznać dwa lata temu na izbie przyjęć w szpitalu,... Andrzej świetna specjalistka (1) to nie ten typ lekarza, który mówi ci tylko dzień dobry i od razu wypisuje... zu bardzo "ludzka" :) Pani Doktor ) (1) Wybralam sie dzisiaj do Pani Ewy z polecenia koleżanki. Musze przyznać że... zadowolonaona Niestety nie pomogła mi ta pani wręcz przeciwnie zaszkodziła... (2) Niewiem od jakiego czasu ta pani jest tym specjalistą ale moim zdaniem musi... Kasia Pozytywny wpływ na pacjenta (3) Pan doktor ma dużą umiejętność rozpoznania choroby oraz pacjenta. Świetny... Tess Łatwo nawiązuje kontakt (2) Polecam serdecznie - miły, uśmiechnięty doktor - ma podejście do pacjentów z... Jerzy Serdecznie polecam (2) Bardzo ciepły i sympatyczny lekarz. Bardzo rzeczowy i konkrenty. Trafnie... Ona Bardzo zły lekarz (1) Pani Dr. Sulak ma bardzo wąskie pole widzenia. Nie pomaga ale szkodzi. Nie... Pacjentka Polecam gorąco! (2) Polecam gorąco! Klaudia SPECJALISTA -niezawodny (1) Bardzo konkretny,z ogromną praktyką kliniczną. Opinię wystawiam na podstawie... Krzysztof moje leczenie (3) Byłam na terapii w Animusie, chodziłam też do pani psycholog prywatnie. Co... X Sey - opinia (1) Wspaniały lekarz, polecam go każdemu. Odpowiednio dobiera dawki do stanu... Sey Polecam (1) Pani Marto - serdecznie dziękuję za trud i czas poświęcony w leczenie. Jest... Marta Pomógł mi (1) Polecam serdecznie, pomógł mi wtedy, kiedy myślałem że już nikt nie pomoże.... Lucjan Lekarz godny polecenia. (1) Byłam na wizycie u Pani doktor. Świetna specjalistka, rozmowa to przyjemność.... Beata Dziękuję za pomoc (1) Polecam Panią Doktor Martę. Świetny kontakt z pacjentem. Pomogła mi - dziękuję. Henia Pomogła (1) Doskonałe podejście do pacjenta. Konkretna Pani doktor, bardzo miła i... Aneta