Najlepszy lekarz (1) Pani ordynator jest najlepsza. Super babka. Pacjent Szacunek (1) Pani profesor to bardzo doświadczony psychiatra o ogromnej wiedzy i wysokiej... Ufon Polecam (1) Polecam Panią doktor jako naprawdę świetnego fachowca :) Jan
Super lekarz (2) Do doktora Dziurkowskiego chodze juz jakiś czas i z czystym simieniem moge... pacjętka Profesjonalna poradnia (1) Znam poradnie od wielu lat i bardzo chwale.Nieraz mnie wyciagali pracujacy... Pacjentka Dzięki niemu spię spokojnie! (1) Przez wiele lat zmagałam się różnymi zaburzeniami snu, w tym ciężką... Ewa Ł godna polecenia (1) Poradnia przyjazna pacjentom, naprawdę godna polecenia. Pracują tam dobrzy... pacjentka pomoc (1) Jesteśmy rodzicami naszego syna Zbigniewa poruszającego się na wózku ze... Danuta Szymczak odradzam, wizyta u niego to kpina (3) Odwiedziłam dr jeden raz, prywatna wizyta. Lekarz bardziej zainteresowany sam... Małgorzata Godny zaufania lekarz medycyny, specjalista psychiatra (1) Witam. Jestem po pierwszej wizycie u doktora ,który zaskoczył mnie swoją... Mateusz Piotrowicz Najlepsi w Gdańsku (1) Polecam !! Pracują tutaj znakomici lekarze, a także wspaniali ludzie w... Pacjent jak oceniam pana dr n.ned. Kobus (2) Mała kompetencja , brak wywiadu, ogranicza się tylko do rozmowy z... Anna Mama synka (1) jesteśmy póki co po dwóch wizytach, więc ocena jest adekwatna do tego... Mama synka wspaniala pani doktor z duchem obecnych czasow (1) Pani doktor z powolania, z niesamowita wiedza i doswiadczeniem i duchem... kobieta Świetna Pani doktor. (1) Pani doktor jest bardzo pozytywnie nastawiona do pacjenta, wyczerpująco... MMM Wizyta (1) Byłem pierwszy raz u pana doktora, ale mogę ocenić bardzo pozytywnie wizytę i... MarcinG Pacjent (1) Pomoc psychiatryczno-psychologiczna jest jak dla mnie na wysokim poziomie i... Pacjent Ta przychodnia to ponury żart o NFZ. Lekarze dno. Najgorsza przychodnia w jakiej byłem (1) Nie polecam nikomu, kto i tak zmaga się z chorobą, załamaniem nerwowym czy... Adam brak profesjonalizmu (1) Kontakt utrudniony, pacjent traktowany nieprofesjonalnie. Doktor przerywa... Kamila Potrzebuję pomocy dla córki - zaburzenia osobowości (4) Potrzebuję dla mojej córki dobrego, sprawdzonego specjalisty psychologa lub... Helena60