Wizyta (1) Byłem pierwszy raz u pana doktora, ale mogę ocenić bardzo pozytywnie wizytę i... MarcinG Pacjent (1) Pomoc psychiatryczno-psychologiczna jest jak dla mnie na wysokim poziomie i... Pacjent Ta przychodnia to ponury żart o NFZ. Lekarze dno. Najgorsza przychodnia w jakiej byłem (1) Nie polecam nikomu, kto i tak zmaga się z chorobą, załamaniem nerwowym czy... Adam
brak profesjonalizmu (1) Kontakt utrudniony, pacjent traktowany nieprofesjonalnie. Doktor przerywa... Kamila Potrzebuję pomocy dla córki - zaburzenia osobowości (4) Potrzebuję dla mojej córki dobrego, sprawdzonego specjalisty psychologa lub... Helena60 Czy należy obawiać się hospitalizowania w przypadku depresji? (3) Przytłaczające problemy codziennego życia, ogólna niemoc, sięganie po... JankaPachol Polecam!!! (1) Bardzo mi pomogła, dobry specjalista, szybko zdiagnozowała problem Aleksandra Jestem zadowolona. (1) Polecam. Po przeprowadzce z Warszawy szukałam zaufanego lekarza. Dziś byłam... Doris polecam doktora (1) polecam doktora wszystkim osobom cierpiącym na depresję. Pełen... Tomasz Schizofrenia (1) Jestem zachwycona profesjonalnym podejściem do choroby mojego syna. Dla mnie... Szania W Wizyta domowa (2) Jestem bardzo zadowolona z kontaktu i przebiegu wizyty. Pan doktor poświęcił... Stylówa 160 zł za 10 minut (1) Cena u tego pana 160zł za 10-cio minutową wizytę w celu wypisania recepty. Krzysztof Polecam . (1) Polecam , bardzo miła Pani Dr. Widać w niej fachowość , stara się naprawdę... Łukasz pozdrawiam doktora (1) Byłam u pana Tomasza na kilku wizytach, za każdym razem nie czułam żadnego... Martyna S. polecam ! (1) Bardzo sympatyczny pan doktor. Dobrał mi dobre leki, po których nie tyję,... Daria Bardzo dobry specjalista (27) Zaawansowana nerwica natręctw zniszczyła mi życie. Zaczęły się pojawiać nowe... Marcin Życie z borderline (1) Moje życie z borderline jest ciężkie, niewątpliwie ciekawe ale trudne. Przez... sa Sanka dziekuje (1) Bylam bliska smierci... uzaleznienie od leków a nawet heroiny, a do tego... Darjjja Polecam Pana Doktora (1) Bardzo cierpliwy, umiejący słuchać i potrafiący uspokoić pacjenta. Po... Ewa beznadziejne podejście obsługi (1) Recepcja - kompletny brak profesjonalizmu, niegrzeczne podejście, brak... były pacjent