am - opinia (2) Niestety osobiście nie polecam usług Pani Dr. am Artur - opinia (1) Brawo za wprowadzenie e-wizyt. W tym czasie, to dla mnie jedyne rozwiazanie.... Artur Zadowolona pacjentka (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyt u pana doktora Piotra. Bardzo empatyczny,... Katarzyna
Maciek - opinia (1) Mam bardzo mieszane uczucia. Nie wiem jak jest w innych tego typu placówkach,... Maciek Basia - opinia (1) Pan doktor bardzo kompetentny, poswieca tyle czasu ile potrzeba. Jestem w... Basia Polecam wszystkim bardzo serdecznie (1) Bardzo długi czas borykałam się z problemami niskiej samooceny, która... Pacjentka Najlepszy lekarz (1) Pani ordynator jest najlepsza. Super babka. Pacjent Szacunek (1) Pani profesor to bardzo doświadczony psychiatra o ogromnej wiedzy i wysokiej... Ufon Polecam (1) Polecam Panią doktor jako naprawdę świetnego fachowca :) Jan Super lekarz (2) Do doktora Dziurkowskiego chodze juz jakiś czas i z czystym simieniem moge... pacjętka Profesjonalna poradnia (1) Znam poradnie od wielu lat i bardzo chwale.Nieraz mnie wyciagali pracujacy... Pacjentka Dzięki niemu spię spokojnie! (1) Przez wiele lat zmagałam się różnymi zaburzeniami snu, w tym ciężką... Ewa Ł godna polecenia (1) Poradnia przyjazna pacjentom, naprawdę godna polecenia. Pracują tam dobrzy... pacjentka pomoc (1) Jesteśmy rodzicami naszego syna Zbigniewa poruszającego się na wózku ze... Danuta Szymczak odradzam, wizyta u niego to kpina (3) Odwiedziłam dr jeden raz, prywatna wizyta. Lekarz bardziej zainteresowany sam... Małgorzata Godny zaufania lekarz medycyny, specjalista psychiatra (1) Witam. Jestem po pierwszej wizycie u doktora ,który zaskoczył mnie swoją... Mateusz Piotrowicz Najlepsi w Gdańsku (1) Polecam !! Pracują tutaj znakomici lekarze, a także wspaniali ludzie w... Pacjent jak oceniam pana dr n.ned. Kobus (2) Mała kompetencja , brak wywiadu, ogranicza się tylko do rozmowy z... Anna Mama synka (1) jesteśmy póki co po dwóch wizytach, więc ocena jest adekwatna do tego... Mama synka wspaniala pani doktor z duchem obecnych czasow (1) Pani doktor z powolania, z niesamowita wiedza i doswiadczeniem i duchem... kobieta