pacjentka - opinia (1) Serdecznie polecam. Lekarze jak i panie w rejestracji profesjonalni i... pacjentka Mariusz - opinia (1) Wspaniały lekarz i człowiek, polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy w... Mariusz Bernadeta - opinia (1) Poprzednio miałam do czynienia z kilkoma psychologami. Mogę więc wydać opinię... Bernadeta
Renata S. - opinia (1) Lekarz z powołania. Bardzo empatyczny i pomocny. Renata S. Klient - opinia (1) Pani Doktor Marta-K.C. Brak profesjonalnego podejscia do klienta. Osoba... Klient David - opinia (1) Brak opużnień miłe osoby są które tam pracują David Piotrek - opinia (1) Cześć jestem Piotrek przez wiele lat leczyłem się po wielu lekarzach miałem... Piotrek Sylwia z Gdańska - opinia (1) Od wielu lat uczęszczam do przychodni na Gospody najpierw chodziłam na... Sylwia z Gdańska ktoś. - opinia (1) Nie da się tego inaczej opisać, nie pomagają a pogarszają. ktoś. Mariusz z Gdańska - opinia (1) Posiadam bogate wieloletnie doświadczenia z Poradnią. W moim życiu zdarzyło... Mariusz z Gdańska Historyk - opinia (1) Opinia oczywiscie subiektywna chocby z powodu emocjonalnego, nie mniej Pani... Historyk Małgorzata - opinia (1) Super Pani doktor, ludzka i empatyczna, no i skuteczna. Szczerze polecam Małgorzata Heksa - opinia (1) Skandal. Przez cały miesiąc mój lekarz nie był obecny. W piątek dowiedziałam... Heksa Pacjentka - opinia (1) Bardzo pomocni specjaliści, szczerze zainteresowani pacjentem. Pacjentka Ewa - opinia (1) Ciepła, miła, pełen profesjonalizm Ewa Marek K - opinia (1) Doświadczenie i profesjonalizm. Dobra atmosfera w gabinecie. Marek K M - opinia (1) Lekarz z powołania , bardzo pomocy . M Joana - opinia (1) Bardzo dobry lekarz, godny polecenia z odpowiednim podejściem do pacjenta.... Joana Hanna Nogowska - opinia (1) Wspaniały Lekarz, wspaniały Człowiek, chce się żyć Hanna Nogowska tadeusz - opinia (1) Jestem od kilku lat pacjentem Pani Urszuli Hoffman, życzyłbym każdemu tak... tadeusz