beznadziejne podejście obsługi (1) Recepcja - kompletny brak profesjonalizmu, niegrzeczne podejście, brak... były pacjent Pelen Proresjonalizm (1) Znakomita Doktor w doslownym slowa znaczeniu. ON. Dusza człowiek (1) Moja ulubiona Doktor. wizyta to zawsze przyjemność. Pani Doktor ma duzy... Kama
nie wiem dlaczego tylu ludzi zachwyca się Panią doktor... (1) Jak w tytule - nie wiem dlaczego tylu ludzi zachwyca się Panią doktor. Tego,... kobieta depresja - zdecydowanie polecam (1) jak w nagłówku. nie wyobrażam sobie ze mogłem trafić lepiej. A Adrian polecam (1) Bardzo dobry psychiatra, który zna się na rzeczy. Pomógł mi w czasie gdzie... Andreas Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, brak pośpiechu podczas wizyty, potrafi... Filip Raczej nie. (1) Uczeszczam do tej przychodni już od około 6 Uczeszczam od 6... Mag Polecam z całego serca (1) Z całego serca polecam Panią Doktor kazdemu. Pełna ciepła, dobroci i... Zadowolona Opinia (1) Pani Doktor to bardzo kompetentny lekarz. Ma czas dla pacjenta, posiada... Igor Pełen profesjonalizm i przemiła osobowość:) (1) Pani Marta to lekarz który na prawdę odmienił moje życie. Leczenie u Pani... Anna Specjalista psycholog (1) Ciężko było mi podnieść się po stracie bliskiej osoby, Pan doktor Sowiński... Albert Doskonały specjalista - zdecydowanie polecam. (1) Rzeczowy, kulturalny, skuteczny w działaniu - tyle o doktorze Tomaszu... Jacek G Świetny psycholog - zdecydowanie polecam (1) Dr Piotr Sowiński to świetny psycholog, który na prawdę chce i wie jak pomóc... Wojtek Dr.Eugienia Doroszkiewicz-Psychiatra - Zaspa,Pilotów 10A/12 (1) Profesjonalna obsługa medyczna na bardzo wysokim poziomie.Polecam wszystkim . Włodzimierz Perkowski Profesjonalizm (1) Pani dr Joanna Żurada - Wyrwińska jest wspaniałym lekarzem psychiatrą i... Ja Bardzo dobry psycholog (1) Świetny psycholog i fantastyczny chłowiek. Warto się do niego wybrać, bo... korek profesjonalnie i miło (1) dobre lekarki, pielegniarki rowniez w porzadku, pozdrawiam moriarty Lekarz godny polecenia :) (1) Witam, lekarz godny polecenia :). Jest kompetentny, miły, rzeczowy, zawsze... Agata Wypoczęta (1) Postanowiłam podzielić się moimi odczuciami po wizytach u Pani doktor. Mimo,... Ivone