Trafiłam z polecenia (1) Do Pani Doktor dostałam się z polecenia lekarza rodzinnego. Wizyta przebiegła... Viola Spokojnie mogę polecić (1) Bardzo miła i kompetentna osoba. Pani Doktor młoda, z początku wydawało mi... Andrzej Pełen profesjonalizm (1) U Doktor Czackiej byłam z Synem - pełen profesjonalizm, zrozumienie i... Dorota
Serdecznie polecam (1) Polecam serdecznie. Pani Doktor okazała się rewelacyjną osobą, która pomogła... Eda Lekarz jakich mało (2) Życzliwy, cierpliwy, wysłucha. Pomógł mi, gdy byłem w fatalnym stanie. Odżyłem. Krzysztof Polecam (1) Świetny lekarz, wspaniały człowiek, oby więcej takich medyków. Lekarz do... Danuta Bardzo dziękuję! (1) Pierwsza wizyta trawała dosyć długo, dokładny wywiad, rozmowa, da się odczuć,... Marcin Szacunek do pacjenta (1) Pierwsze wrażenie to niesamowity takt, życzliwośći i szacunek do pacjenta. Po... Henryka Moja Opinia (1) Co parę miesięcy odwiedzam moich rodziców w Trójmieście ( mieszkam za... Magda Nauczyciel i mistrz. (2) Nie długo kończę warsztaty grupowe u dra Paniewskiego. Choć jeszcze wiele... xyloto* Moja ulubiona Pani Doktor (1) Z całego serca polecam Panią Doktor. Odwiedziłam paru specjalistów w Gdańsku... Bea Dr Rudnik - psychiatra (1) Byłam u Pana dr na NFZ na Jaskółczej w Gdańsku , super człowiek , bardzo chce... Aleksandra długoletnia pacjentka - opinia (1) leczę się u Pani doktor dość długo i jest dobrze. Nie zgadzam się z... długoletnia pacjentka Pacjentka (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki, jakiej doznaję od wielu lat będąc Waszą... polecam (1) Zdecydowanie godny polecenia. P. Świetny specjalista (1) Lekarz z powołania ! Jestem osobą po przebytym nowotworze,bardzo... anika Polecam! (1) Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor ;) Potrafi wszystko wytłumaczyć i... Ja Seksuolog-opinia (1) Do seksuologa czeka się około miesiąc, ale z tym to jeszcze OK. Osoby... 123 Konkretny lekarz (1) Konkretny lekarz, babeczka z którą można porozmawiać o wszystkim. Piękny Umysł Dobra poradnia z dobrymi lekarzami. (1) Poradnia solidna, może poza czasem oczekiwania na wizytę. Czekam średnio 2... Piękny Umysł