Stała pacjentka - ocena (1) Polecam z czystym sercem dr. Łukasz Zwiernik spec. psychiatra - bardzo dobry... Stała pacjentka Karolina - ocena (1) Leczę się u Pana Łukasza ponad pół roku. Mam bardzo dobrze dobrane leki, duże... Karolina A..M - ocena (1) Syn chodził do doktora mamy diagnozę autyzm dzieciecy oraz zaburzenia... A..M
Manna - ocena (1) Pan doktor otwarty i zainteresowany pacjentem, jego stanem i oczekiwaniami co... Manna Magdalena Dera - ocena (1) Dr Łukasz Zwiernik to Lekarz na 5 od początku wywarł na mnie pozytywne... Magdalena Dera Mori - ocena (3) Bardzo nie polecam..Na znany lekarz z opiniami 5,0 tylko dlatego że... Mori Paulina - ocena (1) bardzo profesjonalna pomoc w przyjaznej atmosferze Paulina BC - ocena (1) Według mnie to jedna z najlepszych poradni zdrowia psychicznego w... BC B.P - ocena (1) Świetne miejsce z super specjalistami. polecam każdemu, kto chce zadbać o... B.P K.K - ocena (1) Niesamowicie profesjonalni specjaliści. W szczególności Pano terapeutka M.S.... K.K Wladek - ocena (1) Super specjaliści na poziomie. Oby więcej takich miejsc. Wladek Aneta - ocena (1) Przemiłe panie w rejestracji. Sama klinika bardzo przyjazna, nie czujesz, że... Aneta Żółwiobiedronka Barbara Dziudziel - opinia (1) Super człowiek specjalista Żółwiobiedronka Barbara Dziudzie pacjentka - opinia (1) Serdecznie polecam. Lekarze jak i panie w rejestracji profesjonalni i... pacjentka Mariusz - opinia (1) Wspaniały lekarz i człowiek, polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy w... Mariusz Bernadeta - opinia (1) Poprzednio miałam do czynienia z kilkoma psychologami. Mogę więc wydać opinię... Bernadeta Renata S. - opinia (1) Lekarz z powołania. Bardzo empatyczny i pomocny. Renata S. Klient - opinia (1) Pani Doktor Marta-K.C. Brak profesjonalnego podejscia do klienta. Osoba... Klient David - opinia (1) Brak opużnień miłe osoby są które tam pracują David Piotrek - opinia (1) Cześć jestem Piotrek przez wiele lat leczyłem się po wielu lekarzach miałem... Piotrek