Visum już nie istnieje (2) Więcej na stronie http://www.visum.com.pl/ pod zakładką psychoterapia.... rysiu Dobry lekarz. (1) Do Pani Doktor chodziłam do poradni na Traugutta,dziś byłam w gabinecie. Tu... Magdalena wspaniały oddział (1) W ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy zmagałem sie z najgorszym kryzysem w... wwwww
Niestety (2) W porównaniu do innych oddziałów ten wypada słabo. Czeka się 2 miesiące.... Anna Terapia zajęciowa (2) Polecam wszystkim pobyt na oddziale dziennym a w szczególności zajęcia... Bola Polecam dr Bogusz- Brzęk! (1) To nie była moja pierwsza wizyta u lekarza psychiatry. Od kilku lat, z... pacjentka super! na prawdę polecam! (1) to już moja druga opinia- pierwsza nie wiem dlaczego- nie została... pacjentka Optimmedu pacjentka - opinia (1) Obecnie jestem pacjentką ANIMUS i jestem bardzo zadowolona ze świadczonych... pacjentka moje wrażenia (1) Mam dokładnie takie same wrażenia, jak mój "przedmówca". Terapia u dr.... fast trudne rzeczy (1) polecam wszystkim którzy chcą mieć wgląd w siebie, nie zawsze jest przyjemnie... uszatkov Ela - opinia (2) Polecam panią Doktor.Jest kompetentna ,miła a przede wszystkim potrafi... Ela super lekarz (1) wspaniala doktor bardzo profesjonalna i z wiekiem sercem ...zajela sie bardzo... Malgorzata visum (1) dziękuje personelowi za indywidualne podejście, pozdrawiam Panią Milenę za... Janek ispiracje (1) pomogła cierpliwość, inspiracje, motywowanie, dawka chumoru, spokój, szkoda,... Justyna Psychiatrzy (1) dr Alina Wilkowska, która przyjmuje w NZOZ Medico przy ul. Dworskie j27 to... pacjentka Serdecznie dziękuje (1) Dziękuje i wyrażam ogromną wdzięczność za pomoc, niesamowite zaangażowanie,... Basia świetny lekarz (1) Gorąco polecam Panią doktor. Jest ciepła, miła a przede wszystkim potrafi... pacjent psychiatra (1) Do dr Barbary Szumilewicz- Landowskiej trafiłam z polecenia. To był mój... Agnieszka Serdecznie polecam (3) Gorąco polecam panią doktor, mi bardzo pomogła w depresji. Znakomity... Jacek Trudna i żmudna praca za to z szerokim wachlarzem możliwości (1) Polecam tym, którzy chcą zobaczyć siebie, którzy nie boją się bać, nie boją... Daro