Lekarz (1) Świetny lekarz, świetny psycholog. Potrafi pomóc, ale trzeba chcieć z tego... Pat Arogancja ? (2) Nawet specjalnie nie próbował ........ Kilka razy zapytał się mnie ' Ale... Maria P. Refleksja (2) Bardzo żałuję, że nie ułożyła mi się współpraca z Panem Paniewskim. Uważam,... Paweł
Marcelina - opinia (1) Doktor Paniewski to świetny specjalista. Pomógł mi wyjść z "depresji", która... Marcelina Bardzo pozytywnie. (1) Bardzo dobry lekarz, polecam. Szkoda tylko, że tak ograniczone są dni przyjęć... Aleksander Eureka (2) Do wszystkich ludzi po przejściach, poranionych, pogubionych, z lękami, z... elaa Visum już nie istnieje (2) Więcej na stronie http://www.visum.com.pl/ pod zakładką psychoterapia.... rysiu Dobry lekarz. (1) Do Pani Doktor chodziłam do poradni na Traugutta,dziś byłam w gabinecie. Tu... Magdalena wspaniały oddział (1) W ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy zmagałem sie z najgorszym kryzysem w... wwwww Niestety (2) W porównaniu do innych oddziałów ten wypada słabo. Czeka się 2 miesiące.... Anna Terapia zajęciowa (2) Polecam wszystkim pobyt na oddziale dziennym a w szczególności zajęcia... Bola Polecam dr Bogusz- Brzęk! (1) To nie była moja pierwsza wizyta u lekarza psychiatry. Od kilku lat, z... pacjentka super! na prawdę polecam! (1) to już moja druga opinia- pierwsza nie wiem dlaczego- nie została... pacjentka Optimmedu pacjentka - opinia (1) Obecnie jestem pacjentką ANIMUS i jestem bardzo zadowolona ze świadczonych... pacjentka moje wrażenia (1) Mam dokładnie takie same wrażenia, jak mój "przedmówca". Terapia u dr.... fast trudne rzeczy (1) polecam wszystkim którzy chcą mieć wgląd w siebie, nie zawsze jest przyjemnie... uszatkov Ela - opinia (2) Polecam panią Doktor.Jest kompetentna ,miła a przede wszystkim potrafi... Ela super lekarz (1) wspaniala doktor bardzo profesjonalna i z wiekiem sercem ...zajela sie bardzo... Malgorzata visum (1) dziękuje personelowi za indywidualne podejście, pozdrawiam Panią Milenę za... Janek ispiracje (1) pomogła cierpliwość, inspiracje, motywowanie, dawka chumoru, spokój, szkoda,... Justyna