Hanna Zadrożna - opinia (1) R-Cito zatrudnia profesjonalny personel. Moje zaufanie zdobyli poprzez... Hanna Zadrożna hortensja - opinia (1) Bardzo przyjazna i sympatyczna atmosfera oraz profesjonalna obsługa. Polecam :) hortensja Eliza - opinia (1) Bardzo profesjonalny personel, cierpliwie słucha i nie zbywa problemów, stara... Eliza
Jolanta Lubińska - Cieszyńska - opinia (1) Polecam rehabilitację R-cito.Profesjonalna i miła obsługa,szybkie terminy i... Jolanta Lubińska - Cieszyńska TM - opinia (1) Bardzo profesjonalna, skuteczna i miła obsługa. Polecam bez jakichkolwiek... TM Danusia - opinia (1) Do gabinetu R-Cito trafiłam z polecenia z potwornym bólem kręgosłupa... Danusia Krystian Machololololo - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług gabinetu R-cito. Terapia indywidualna bardzo... Krystian Machololololo Pacjentka Kasia - opinia (1) Polecam gabinet rehabilitacji R-Cito. Profesjonalna, fachowa a przede... Pacjentka Kasia Jan - opinia (1) Trafilem do R-Cito z rekomendacji moich przyjaciol z branzy zawodowej i... Jan Łukasz Cwalina - opinia (1) Po nieudanych przygodach z innymi placówkami wylądowałem w R-CITO, gdzie... Łukasz Cwalina Dariusz J. - opinia (1) Pan Szymon jest super rehabilitantem. Zdiagnozował mnie bez problemu, gdzie... Dariusz J. Kamila - opinia (1) Przyszłam do Pana Szymona z przepuklina kręgosłupa. Ból był bardzo uciążliwy.... Kamila Nie zawiodłam się (1) Do R-CITO przyszłam, by rehabilitować nogę po skomplikowanym złamaniu. Pan... Asia Podziękowania dla Szymona i całego zespołu (2) Długo zwlekałam z udaniem się na fizjoterapię, Rodzina namawiała (... Katarzyna Bobrowska Rehabilitacja w R-Cito (1) Dziękuję serdecznie całemu wspaniałemu ,miłemu i bardzo doświadczonemu... Krystyna P. kwiecień 2019 rehabilitacja na Zaspie (2) bardzo schludnie, miła atmosfera, nowy sprzęt, jestem zadowolona Kasia P R-Cito slow kilka (2) Jak zwykle po serii roznych zabiegow w R-Cito czuje sie o niebo lepiej bole i... Henryk Gorąco polecam (1) Trafiłam do gabinetu P.Szymona kilka miesięcy temu z bólem kolana i... Alina rwa kulszowa, przepuklina, wysunięty dysk 9mm (2) Już byłem naprawdę psychicznie podłamany i zmęczony tą rwą, nocami jak bym... Wojtek Polecam każdemu (1) Serdecznie dziękuję Szymonowi i jego żonie Asi, za to że dzięki ich pomocy w... Anita