Polecam (1) Do R-Cito trafiłem po urazie barku, po każdej wizycie odczuwałem wyraźną... kajsmi Reha - fizjo (1) Super fachowa pomoc i doradztwo. Postawili mnie na nogi!:) Bartek Polecam rehabilitację w R-CITO (1) Do R-Cito zgłosiłem się z silnymi bólami nogi i biodra.Bóli tych nie mogłem... Egmont
Polecam również dla małych pacjentów (1) Przyszliśmy do R-CITO z 9-letnim synem po pomoc w walce z bólem, który... Anna Skierczyńska R-CITO - skuteczna i sympatyczna rehabilitacja (1) Pan Szymon Marczuk w trakcie cyklu rehabilitacyjnego rozprawił się z bólem... Janusz Warchoł Super rehabilitacja (1) Trafiłam do R-Cito nie z polecenia ale z Facebooka opinie wspaniałe i ja... Halina Poooolecam (1) Trzech ortopedów nie wiedziało co jest z moimi KOLANAMI- zgadł Mariusz :). 10... Kasia polecam zdecydowanie (1) Dwa lata temu zlamalem noge. Potrzebowalem rehabilitacji i pomocy. Na NFZ nie... Jacek Szalkowski POLECAM :) (1) Do R-Cito dostałam się z polecenia innych pacjentów i również z przyjemnością... MJ Dziękuję! (1) Dziękuję p. Grzegorzowi za fachową pomoc, wsparcie i bardzo indywidualne... pacjentka Problemy z kręgosłupem i nogą. (1) Dziękuje bardzo za udzieloną pomoc. Dobrany rehabilitacyjny okazał się bardzo... Tomasz Polecam!!! (1) Trafiłam tu po operacji łokcia i miesiacu trzymania ręki na temblaku. Po tym... Gosia Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo!!! (1) 10 zabiegów! Bolało bardzo, ale efekty czuję... Inni widzą! Przemiła... Teresa Żytkowiak Polecam R-CITO każdemu kto chce wrócić do pełnej sprawności (1) Polecam z całego serca, młodzi, wykwalifikowani fizjoterapeuci sumiennie i z... Hania rehabilitacja godna polecenia (1) Polecam każdemu kto chce zamienić ból na radość życia! Przyjazna atmosfera i... Sylwia Zdecydowanie polecam!!!!!! (1) Pracownicy gabinetu bardzo mili ,na kazde pytanie odpowiadaja profesjonalnie.... Jarek ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!!!!! (1) Zdecydowanie polecam p.Grzegorza Doskonały fizjoterapeuta !!!! Bardzo... Ola 100% wyleczona kontuzja kolana i kregoslupa (1) Polecam wszystkim , ktorzy chca sie wyleczyc za wlasne pieniadze a nie... Freelancer Polecam :) (1) Polecam terapię indywidualną w R-cito jest najbardziej skuteczna z wszystkich... Ania Polecam bez cienia wątpliwości (1) Pan Szymon bardzo cierpliwie i skutecznie zajął się moim kręgosłupem w... Anna