Pełen profesjonalizm (1) Nic dodać, nic ująć. Pan Szymon stawia na nogi jak nikt inny - wiem bo trochę... Marek Polecam R-Cito i Pana Szymona (1) Polecam zabiegi u Pana Szymona, mój podopieczny miał zabiegi na staw skokowy... Bożena R-CITO rehabilitacja (1) Szczerze polecam usługi w R-CITO. Trafiłem do Nich z polecenia lekarza... Tadeusz
Pełen profesjonalizm 100% diagnoza i praca z pacjentem. (1) Do placówki R-CITO trafiłam szukając pomocy. Od zawsze walczyłam z narastając... Anna Profesjonalizm i niesamowita skuteczność! (1) Do Pana Grzegorza trafiłem z silnym bólem odcinka lędźwiowego kręgosłupa ,... Roman Nareszcie bez bólu (1) Serdecznie polecam usługi przychodni R-Cito. Korzystałam z terapii manualnej... Jadwiga Polecam (2) Pan Szymon i ekipa nie są jeszcze zepsuci i zależy im na dobru pacjentów :)... Ciechu szkoda, że tak późno znalazłem to miejsce :) (1) Na chwilę przed ważnym dla mnie biegiem przydarzyła mi się bolesna kontuzja.... Marek Polecam! (1) Serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm. Życzliwość wobec pacjentów. Kieszeń... Beata Znowu zdrowa, sprawna i bez bółu (1) Po bezskutecznym 2 miesięcznym kolędowaniu po lekarzach i ciągłej walce z... Anna Dranicka Madejska "Zrehabilitowana" (2) Serdecznie polecam gabinet p. Szymona nie tylko za fachowe, rzetelne i... Agnieszka Nareszcie pozbyłam się bólu (1) Trafna diagnostyka!! - po wielu miesiącach chodzenia po rożnych specjalistach... Joanna Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam, pelen profesjonalizm, sympatyczna obsluga i przede... Agnieszka PODZIĘKOWANIE- REKOMENDACJA (1) Szczerze DZIĘKUJĘ i REKOMENDUJĘ znakomity gabinet rehabilitacji leczniczej -... Ewa Z-K HALUXSY-STOPA (1) przypadłośc wielu kobiet...Te które decydują się na operację haluxsa borykają... JOLA pacjentka - opinia (1) Gorąco polecam gabinet, bardzo miły i fachowy personel. Gabinet... pacjentka