Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

klara - zaciskam kciuki:-))

dagolek- musi byc dobrze.. szczerze mowiac mialam cicha nadzieje,ze uda sie tobie i uchronisz sie przed laparo.. no ale to badanie jest wazne, dzieki temu dowiesz sie,czy masz drozne jajowody...zawsze to krok do przodu..

bedzie dobrze Kochana:-))

Dagolek, będzie dobrze:) będziesz na Zaspie??jakby co to mam tam super lekarza który leczył mnie przez kilka ładnych lat

Klara trzymam kciuki:)
Ja jutro idę do szpitala, a w środę laparo :/

:)
nie dziękuję:)

Klara kciukasy mooocno zaciśnięte!:)

ana dziękuję:)
Klara trzymam kciuki..
Mój synek teraz grzecznie śpi, w nocy też był grzeczny od 20 były tylko 2 pobudki z tym jedna 2 godzinna.. jakoś ten mój maluch tak ma, że najdłużej śpi rano.. ale jak mu dobrze to nie budzę.. zastanawiam się tylko czy nie za mało je.. czasem dla pewności ściągam pokarm i daję mu z butli wtedy wypija ok 60ml plus jeszcze posiedzi chwilę na piersi..ale na samej piersi to raz siedzi 2h a raz 15-20 min.. eh tyle niepewności z tymi dziećmi..

Gratki, trzymamy kciuki 9 też dużo ;)

już nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam byka w pisaniu. sorki

jutro transfer!!!!!!!! :)

ołjeeeeee, sorki ale to radość!!!!!
9 zarodków wyhodowaliśmy:))))))))))))))))

jejku, dziewczyny, ja jak na szpilkach
czekam i czekam na tel z kliniki ile zarodków udało się wychodować .........

Ania gratuluję syneczka i trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze, pozdrawiam i ucałowania dla Juleczka :*

Olesia, mi się zdarzało przy PCO , że testy wychodziły pozytywne od połowy cyklu do końca, a owulacji nie miałam....

Rodziłam na Zaspie bo wiedzialam ze beda wczesniaki a tam maja dobry sprzęt( pediatrzy tam zresztą są fajni i budzą zaufanie) - 6 tygodni za szybko -ale ostatnie 1,5 miesiaca ciązy spedzilam w szpitalu na podtrzymaniu - to bylo ciężkie. Tez mnie straszyli, tez sie bałam-jak dowiedziałam sie ze blizniaki to kilka dni plakalam ze strachu, bylam w szoku. A teraz wiem ze nic nie jestes w stanie przewidziec - jak nie doświadczysz to nie ma co sobie wyobrazac jak to bedzie. Ja mam jeszcze 5 letnią córke i do blizniaków w nocy wstaje rzadziej niz wstawałąm do niej:) Trafiły mi się dzieci które mało placzą, spią, jedzą i grzecznie czuwają-czego i Tobie zycze. Najwzniejsze by byly zdrowe-na pewno dacie rade. A zobaczysz ile radosci dadzą jak zaczną sie naraz do Ciebie usmiechac:)

Aniu dziękujuę bardzo za cenna informacje, przyznam sie bez bicia,ze myslalam o porodzie naturalnym..w 90% kobiety w ciazach mnogich rodza przez cc ale ja chcialm..ba..gdzies tam w glowie mialam mysl,ze urodze naturalnie..teraz jednak sie boje..mam jeszcze duzo czasu ale chyba masz racje..przez cc dzieciaki beda urodzone bez meczarni.. a mozesz mi powiedziec w jakim szpitalu rodzilas??

ja mieszkam 50km od gdanska..w moim miescie nie ma porodow mnogich zatem na pewno bedzie to gdansk..ale pyt jaki szpital? moj gin mowila cos o szpitalu na Klinicznej..

a tak w ogole to jak sie czujesz jako podwojna mama? kazdy mnie straszy,ze bedzie mega ciezko,ze nie damy rady itd..a ja ciagle powtarzam,ze nie my pierwsi i nie ostatni bedziemy mieli blizniaki..

w ogole wkurza mnie takie gadanie ludzi..:/

pozdrawiam:-)

Witajcie. Podczytuje od jakiegos czasu wasz wątek - nie pisałąm nigdy ale teraz muszę. Też byłam na clo - dlatego byłam zaiteresowana wątkiem. Miesiąc temu urodziłąm bliźniaki i mogę służyc radą. I wazna uwaga dla stokrotki - nie pzowól aby Ci kazali je rodzić naturalnie. Ja zostałam do tego namówiona przez lekarzy, bo maluchy oba były ulożone główkowo - i do końca życia bede tego załowac. Poród przebiegał sprawnie i bez zadnych kompikacji - nie nacierpiałąm się przy nim, poszło szybko ale drugi blżniak i tak urodził się w zamartwicy i musii byc rehabilitowany. Lekarze nie powinni ryzykować porodu naturalnego przy blizniakach-teraz jak chodzę z nimi po roznych specjalistach to pytają-kto pani pozwolil rodzic blizniaki naturalnie?? Ja czasu nie cofnę ale bede ostrzegac inne kobiety. pozdrawiam

dziękuję Wam bardzo:)

i ja i ja..i jeszcze fluidki ciazowe przesylam &&&&&& mocno kciuki zaciskam:-))

klara - również bardzo mocno 3mam za Ciebie kciuki!! :)

trzymam kciuki klara:)

Inne tematy z forum

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...