Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzymam mooooooooocnooo kciuki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej
już po punkcji:)był problem bo okazało się że pęcherzyki mam tak twarde że ledwie ginka dała rade się wkłuć
pobrali 13 komórek z czego 10 jest zdolnych do zapłodnienia, jutro info ile powstało zarodków
dodatkowo przetrzymali mnie bo okazało się że zaczęłam krwawić w jamie otrzewnej i dali w razie co skierowanie do szpitala, ale to podobno czasem się zdarza
teraz tylko pozostaje trzymać kciuki i czekać
echhhhhhh:)))))

Lenka - następnym razem się uda, MUSI!! ;)

Klara, to już dzisiaj!! 3mam za Ciebie kciuki i tak jak Hexusia napisała, przy takiej ilości pęcherzyków, musi się udać ;P

Dziewczyny a ja mam pytanie, bo już w ogóle przez te testy głupia jestem :( czy którejś z Was zdarzyło się, że później pokazywało dalej dwie kreski?

Pierwszy test pokazał robiony 6.11 dwie kreski, z tymże słabe, natomiast 7 i 8.11 (nie posłuchałam lekarza, intuicja podpowiadała mi, że powinnam zrobić pod rząd tym razem testy) dwie mocne kreski, 9.11 nie robiłam, ale dzisiaj tak (według zalecenia lekarza mam robić już co da dni do @) i pokazało mi troszkę słabszą drugą kreskę, ale obie są wyraźnie widoczne... Myślicie, że z testami może być coś nie teges? Bo to raczej jest niemożliwe by tak długo pokazywało...

Stąd moje pytanie, czy któraś tak miała?! :)

15 pęcherzyków extra wynik ! kurcze przy takiej ilości musi się udać. ja zawsze po clo jeden i tylko jeden a miałam nadzieje, że będą przynajmniej dwa.

pęcherzyków sporo bo około 15 a ile będzie jutro na tyle dobrych żeby powstały zarodki to się okaże
ginka twierdzi że są dobrze rozwinięte:)

ja juz troche odchorowalam pierwsze niepowodzenie, nastepna wizyta di iui 20 listopada a od jutra clo , mam nadzoeje ze moze teraz... ale zalozenie mam do trzech razy sztuka...milego wieczoru dziewczyny

klara już nie mogę się doczekać Twojego transferu i pozytywnego testu :) a wiesz już ile wyhodowałaś tych pęcherzyków?

hejka
jutro punkcja, ta myśl sprawia że mam pozytywne nastawienie do życia, martwi mnie jedno , od rana fatalnie się czuję-myślę że to wpływ wczorajszych zastrzyków. Nudności ,stan podgorączkowy i obrzmiały brzuch- czuję jak pęcherzyki rozsadzają mnie od środka....fatalnie, ale czekam na jutro, lepsze jutro
z tym pozytywnym nastawieniem życzę Wam miłego wieczoru:)

Ja biorę Euthyrox 100. Jeżeli chodzi o tycie to przytyłam przez jedzenie;-) Przez Euth. mam szybszą przemianę materii. Ale jeżeli chodzi o tycie to u mnie na pewno nie przez ten lek. Zresztą nie mam żadnych objawów a biorę już ładnych parę lat.

Stokrotka ja też Gratuluje i uwierz mi, że mam mdłości takie, że już na nic innego nie mam siły. Nie wymiotuje ale ciągnie mnie jak cholera. Czasami chciałabym zwymiotować ale nie mogę. Mdłości mam od 13.00 do głębokiego snu.

Iwonus dziękuję:-))

co do eutyhroxu to mam problem..bo jak wstaje to chce go od razu wziac a jak patrze na te leki to mam odruch wymiotny bo mdli mnie jak tylko otworze oczy rano:P i czasami jest tak,ze wezme leki i za 10 minut cos juz jem.. czy on nie dziala wtedy?czy ma wolniejsze wchlanianie?
bo ja nie dam rady pol godz bez jedzenia..teraz bynajmniej..

procz mega mdlosci towarzyszacych caly dzien..az do polozenia sie spac wieczorem..i nocnego bolu piersi,ale tak bola,ze sie budze z bolu..to nie mam zadnych dolegliswosci:-))

nie jem slodkiego bo mi nie smakuje, herbaty nie pije bo mi nie wchodzi..kawey nigdy nie pilam.. czasami mam ochote na lody..i ogolnie warzywa i kwasne owoce:-)

Hej,

Stokrotko TAAAAAAK się cieszę:) cudownie że bliźniaki:))) Uważaj na siebie i informuj na bieżąco:)!

Ania - choroba dziecka to najgorsze co moze być - bądź super dzielna - na pewno bedzie dobrze:)

Olesia trzymam kciuki za testy - ja przyjęłam troszkę inną taktykę - od 10 dnia co drugi dzień przytulanie:D mam nadzieje bedzie skuteczna:))))
Proszę o trzymanie kciuków:D

jak idę na rano do pracy to nie jem śniadania i tabletkę biorę przed wyjściem , a przerwę mam dopiero 8:30 i wtedy jem śniadanie. W sumie mogłabym brać tabletkę w pracy ale zapominam o niej :/ będę musiała to zmienić. A jak idę na popołudnie do pracy to normalnie biorę euthyrox 30 min przed posiłkiem, tyle,że ten posiłek też mam wróżonych godz, ale to chyba nie przeszkadza.

Hexsusia, a przytyłaś coś po tym leku?

jak ci się udaje przyjmować euthyrox 3 h przed posiłkiem ;-) ? nie jesz śniadania ?? ja zawsze jestem głodna jak wstaje i nawet nie udaje mi się wytrzymać 10 minut po przyjęciu euthyrox ;-)

Hej, dziewczyny pamiętacie jak wam kiedyś pisałam, że mnie boli pod mostkiem. Ból mi się nasilił na cały brzuch, że aż nie mogę chodzić :( byłam dziś u lekarza powiedział mi ,że mam jakąś tam dolegliwość ale nie pamiętam nazwy... przepisał mi leki jak nie pomogą to wtedy mnie skieruje na gastroskopie :/ Ale tak sobie myślałam od czego mogę mieć te bóle i stwierdziłam , że to chyba od złego przyjmowania leków .... euthyrox zamiast przyjmować 30 min przed posiłkiem to ja go czasami przyjmuję 2-3 godz przed :/

Stokrotka podwójne gratulacje:)))))))
Strasznie się cieszę- w końcu blizniaki pojawiły się na forum:)
Koraliczku Sebastian waży 6,5kg. Ciągle przewraca się na brzuszek. Mały akrobata z niego. Pięknie sypia nocą, w dzień ten ucina sobie 3 drzemki- jedna trwa 3 godziny:) Ogólnie super. A co u was?

Dziewczyny jeszcze raz dziekuję za gratulacje,wsparcie i trzymanie kciukow;-))

no zleciało nie wiem kiedy, Koraliczku :)

klara, 3mam kciuki żeby się udało :)

hej
właśnie wróciliśmy z kliniki, nie jest tak źle, ginka pomyliła termin transferu- mamy we wtorek a nie w czwartek:)
jak na razie przepisała mi całą masę zastrzyków i tabletek żeby nie powtórzyło się olejne poronienie-masakra jakaś bo przez cały czas muszę się kłuć a poza tym te leki są mega drogie, nie refundowane i nie objął ich program.....cóż, nie narzekam bo jeśli ma nam to pomóc to piszę się na wszystko
cieszę się że to już za kilka dni bo to czekanie naprawdę jest dołujące a każda zmiana decyzji to koszmar

Aniu jak karmilam piersia to ZOsia oddychala szybciej bo sie meczyla, dzieci przy piersi musza sie napracowac... a sprawdz czy noseksie nie zapchal, bo jak je to oddycha noskiem, moze cos mu przeszkadza

stokrotka hip hip huraaa!!! :*

bombelku ty juz polowka prawie woooo!!!! :O

Aszi jak u Was? ile Sebastianek juz wazy?

Inne tematy z forum

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...