Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stokrotko suwaczki liczą od ostatniej miesiączki :-)
Kkasia dziękuję dobrze. Apetyt różny, brzuch już całkiem spory.. Czasem coś tam zaboli ale do przeżycia ;-) czekam na ruchy nie mogę się doczekać :-)

Stokrotko, ja też zabraniam ci dopatrywania się czegoś w snach, chyba że tych dobrych rzeczy:)

Bombelkowa jak się czujesz?

Bombelkowa jak moge wstawic suwaczek jak nie wiem dokladnie w ktorym tyg jestem? i kiedy termin? za 3 tyg sie dowiem to to uczynie na pewno:-)
a mzoe bedzie podwojny:P

musze poszukac w necie, czy sa takie dla blizniat:-)

stokrotko zakazuje ci czarnowidzenia!! nie chce tu wiecej czytac takich głupotek! na pewno wszystko bedzie dobrze!!
wstaw suwaczek ;)

Dziewczyny - widze,ze u Was radosc ogromna:-)) ja tez sie ciesze..choc i boje.. zle napisalam 1 pecherzyk z nich wielkosci 3,86mm a drugi 4,82mm

moj maz mowi,ze go wkrecam i dopiero po pracy mu pokaze foto z usg i opis:-)

jakis czas temu pisalam,ze w sumie moglabym miec blizniakow..nie sadzilamz,e tak sie stanie:-)

moj sen co do blizniakow sie potwierdzil..oby sie nie powtorzyla dalsza czesc snu..ze sa bez serduszek:(

nasze maluszki kochane...niech sie ladnie rozwijaja:-)

ps. szok nadal jest:-)

Stokrotko ściskam Cię mocno :))))) Ale się ciesze :)

Stokrotkaaaaaa:)))).

Stokrotka - moooje gratulacje!!!!!:)

Wreszcie nadzieje na bliźniaki się pojawiają:D

Raduj się moja, droga tyle ci powiem - niema tu nad czym myśleć/zastanawiać się/martwić:) Ważne że jest na tym etapie ok.

Ja mam wizytę wieczorkiem.

stokrotko, nie ma co myśleć :)
Na razie ciesz się swoim szczęściem i czekaj na rozwój wydarzeń. To jeszcze bardzo wcześnie i może faktycznie się wchłonie - oby nie bo już są całkiem spore :)
Trzymam kciuki za bliźniaki! :))

no to jestem po wizycie...gin nie umiala wyliczyc na tym etapie kiedy przeiwdywany termin porodu..z usg wychodziz,e to 5 tyg,ale z obserwacji pecharzyka ciazowego to okolo 4 tydzien dopiero...i powiedziala,ze sa 2 pecherzyki ciazeowe!! moga byc blizniaki ale mzoe byc tak,ze jeden z nich sie wchlonie..

1 pecherzyk z nich wielkosci 38,6mm a drugi 48,2mm

i co wy o tym myslicie? ja to jestem w szoku..

Aniu, nie przejmuj się jak jak na kogoś nagadam, to zaraz się okazuje, że ten ktoś taki nie jest i widocznie ty masz tak samo:).

Co do wizyty to właściwie powinien cię skasować, bo przyjmowanie bez brania kasy nie mieści się w pojęciu Us i dlatego w niektórych przychodniach kasują za wszystko i wtedy jest zgodne z prawem :)

Stokrotko trzymam kciuki za jutro;)
Zbiegiem okoliczności też mam jutro wizytę u gin -proszę tez o kciuki za pozytywne oględziny;D Będzie dobrze;*

Spokojnej nocy -dziś gaszę światło ja:)

Aniu dziękuję:**

widzisz czasami sa jeszcze prawdziwi lekarze,ktorzy sa tez ludzmi..:-)) mila niespodzianka dla Ciebie..oby teraz udalo sie jeszcze umowic termin porodu i jestes gotowa:-))

Stokrotko wszystko będzie dobrze, nie martw się.. ja w ciąży nawet nie robiłam TSH.. a progesteron mogę Ci napisać normę z mojego wyniku w 1 trymestrze ciąży jest norma od 8.9 do 468,4 nmol/l ja na początku ciąży miałam progesteron 238 ale brałam luteine 2x2tabl więc ona podbijała..
Byłam wczoraj u gina dostałam skierowanie bez problemu i jeszcze opr, że mimo jego urlopu mogłam zadzwonić i podjechałby zostawić skierowanie w recepcji, więc myliłam się że mnie pogoni, albo będę musiała płacić...(ale mi głupio) a i jeszcze powiedział, że skoro mam mieć cesarkę 29-31.10 to 27.10 mam już nie przychodzić na wizytę, bo szkoda kasy i to już nie ma sensu bo w szpitalu mnie przebadają.. a zwolnienie mi wypisze i zostawi do odbioru w recepcji.. więc wszystko fajnie:) jutro robię drugie podejście do umówienia terminu porodu.. zobaczymy czy się uda:)

dziękuję Dziewczyny za wsparcie...dzisiaj jestem juz spokojniejsza..do pn juz calkiem blisko..wszystko sie wyjasni..

Stokrotka - nie denerwuj się . Stres ci bardziej zaszkodzi :*
W poniedziałek wszystko będziesz wiedziała-spokojnie:)

Kasia badali go poprzez badanie z krwi. Pobierali mu krew z piety na pipete. Bardzo bolesne to było dla niego, bo słabo krew leciała z nóżki:(
Na szczęście młody nie miał problemów z tarczycą.
Stokrotka spokojnie, nie panikuj. Moje wyniki były podobne jeśli chodzi o TSH. Ja miałam ponad 5. I dowiedziałam się dość późno o tym. Także nie stresuj się, bo to bardziej szkodzi dzidziusiowi niż to TSH. Będzie dobrze:)

stokrotko nie martw się :* , bierz cały czas euthyrox , skontaktuj się z endo, a on na pewno zwiększy Ci dawkę i będzie wszystko dobrze.

ja lecze sie na niedoczynnosc i Hashimoto.. marwi mnie ten nagly i dosc mocny skok TSH.. bo m-c temu mialam 0,489 a teraz 6,41 :(( czy nic nie stanie sie dzieciatku? w pn mam wizyte u gin..we wt chce sie wbic miedzy pacjentkami do endo...mam nadzieje,ze mnie przyjmie..ale jask tu spokojnie przezyc weekend..:(

Asyi ja też miałam niedoczynność, a mojego dziecka nie badali. Aszi jak oni badali, krew czy oględziny?

Inne tematy z forum

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...