Daria - opinia (2) Super szybko, przemila obsluga, ceny na każdą kieszeń Daria Endrju M. - opinia (2) Od 4 lat serwisuję na bieżąco swoje auto w Reno Max. Koszty określone przed... Endrju M. mmoni - opinia (2) Polecam!!!! Bardzo profesjonalna i fachowa obsługa. Zawsze trafna diagnoza ,... mmoni
Dorota Kopeć - opinia (2) Serwis naprawdę super. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Pełen... Dorota Kopeć Karol - opinia (2) Wymiana opon w Lagunie. Dodatkowo free sprawdzili zawieszenie. Polecam Karol Agnieszka - opinia (2) Skusiły mnie pozytywne opinie. Duży warsztat i doświadczenie pracowników.... Agnieszka Maciej - opinia (2) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Szybko i sprawnie wykonano usługę. Chętnie... Maciej Krzysztof - opinia (2) Super serwis. Udało im się wymienić pompę abs/esp w mojej Lagunie. Żaden... Krzysztof Polecam (2) Najlepszy serwis samochodowy z jakim miałem do czynienia. Wysoko jakość... Marcin Mariusz Zadowolony (2) Byłem dziś w RenoMax drugi raz i jestem bardzo zadowolony . Są bardzo mili i... mariusz Rysiek (2) Witam. Polecam byłem dzisiaj z Masterem świeżo zakupionym. Wymieniony olej w... Ryszard Michal (2) Napiszę krótko tanio i profesjonalnie. Polecam wszystkim tym co mają... Michał Szybka wymiana żarówki (2) Zawsze wyjeżdżam od nich zadowolony. Co ma być zrobione to jest zrobione.... Mateusz Białas Polecam (2) Polecam użytkownikom Dacia. Poprawiali ustawienie rozrządu po niefachowej... M.T. Rewelacja - dostawczak (2) W reno Max naprawiam od długiego czasu swoje 3 dostawcze mastery. Po kilku... Radek super obsluga (2) Bylem w piatek przed swietami,lubie tam przyjezdzac,obsluga fachowa,zrobione... maciej Polecam serwis bo warto (2) Panowie Krzysztof i Marek, można na Was i Waszych mechaników liczyć! Bez... Krzysztof Owczarek Polecam ! Fachowo i expresowo! (2) Zdecydowanie polecam. Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, terminowość :) Michał Super Warsztat (2) Auto Opel Vivaro (Renault Trafic) stracił moc oraz zapaliła się kontrolka AIR... Norbert P najlepszy warsztat (2) Cała moja rodzina naprawia auta w Reno-max, są naprawdę najlepsi. Ostatnio... Ewa Ż.