Mariusz Zadowolony (2) Byłem dziś w RenoMax drugi raz i jestem bardzo zadowolony . Są bardzo mili i... mariusz Rysiek (2) Witam. Polecam byłem dzisiaj z Masterem świeżo zakupionym. Wymieniony olej w... Ryszard Michal (2) Napiszę krótko tanio i profesjonalnie. Polecam wszystkim tym co mają... Michał
Szybka wymiana żarówki (2) Zawsze wyjeżdżam od nich zadowolony. Co ma być zrobione to jest zrobione.... Mateusz Białas Polecam (2) Polecam użytkownikom Dacia. Poprawiali ustawienie rozrządu po niefachowej... M.T. Rewelacja - dostawczak (2) W reno Max naprawiam od długiego czasu swoje 3 dostawcze mastery. Po kilku... Radek super obsluga (2) Bylem w piatek przed swietami,lubie tam przyjezdzac,obsluga fachowa,zrobione... maciej Polecam serwis bo warto (2) Panowie Krzysztof i Marek, można na Was i Waszych mechaników liczyć! Bez... Krzysztof Owczarek Polecam ! Fachowo i expresowo! (2) Zdecydowanie polecam. Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, terminowość :) Michał Super Warsztat (2) Auto Opel Vivaro (Renault Trafic) stracił moc oraz zapaliła się kontrolka AIR... Norbert P najlepszy warsztat (2) Cała moja rodzina naprawia auta w Reno-max, są naprawdę najlepsi. Ostatnio... Ewa Ż. Polecam (2) Szybka i skuteczna naprawa. M M Polecam (2) Chłopaki z reno maxu obsługują moje dwie renówki od ponad 5-ciu lat. Zawsze... Piotr Super (2) Serwis na 10 gwiazdek ! Dziś to rzadkość w branży. anowak9991@gmail.com Profesjonalizm (1) Jesteśmy z mężem zachwyceni profesjonalizmem obsługi, życzliwością i... Agnieszka Szacunek za takie podejście do klienta (1) Będąc we wrześniu 2015 na wakacjach w Jastarni odezwało się w moim Megane II... Jerzy Megane II 1,6 (1) Z usług warsztatu korzystałem dwukrotnie. Za każdym razem pozytyw. Pozdrawiam... Tadeusz reno megane II 1,6 16V (1) Korzystam tylko z tego warsztatu, ostatnio wymienialem sonde lambda za... maciej Mój 12 letni scenic jak nowy ;) (1) Postawiłem mojego scenica i po zdiagnozowaniu wyszło kilka rzeczy w tym... Daniel Ciepliński Wyratowali mnie z dużych tarapatów podczas urlopu (1) Podczas urlopu na Kaszubach mój 4-letni Renault Traffic nie odpalił.... Antoni