Polecam (2) Szybka i skuteczna naprawa. M M Polecam (2) Chłopaki z reno maxu obsługują moje dwie renówki od ponad 5-ciu lat. Zawsze... Piotr Super (2) Serwis na 10 gwiazdek ! Dziś to rzadkość w branży. anowak9991@gmail.com
Profesjonalizm (1) Jesteśmy z mężem zachwyceni profesjonalizmem obsługi, życzliwością i... Agnieszka Szacunek za takie podejście do klienta (1) Będąc we wrześniu 2015 na wakacjach w Jastarni odezwało się w moim Megane II... Jerzy Megane II 1,6 (1) Z usług warsztatu korzystałem dwukrotnie. Za każdym razem pozytyw. Pozdrawiam... Tadeusz reno megane II 1,6 16V (1) Korzystam tylko z tego warsztatu, ostatnio wymienialem sonde lambda za... maciej Mój 12 letni scenic jak nowy ;) (1) Postawiłem mojego scenica i po zdiagnozowaniu wyszło kilka rzeczy w tym... Daniel Ciepliński Wyratowali mnie z dużych tarapatów podczas urlopu (1) Podczas urlopu na Kaszubach mój 4-letni Renault Traffic nie odpalił.... Antoni "opad szczeny" (1) Po 20 latach korzystania z serwisów samochodowych głównie autoryzowanych... Rafał Polecam (1) jak zawsze panowie staneli na wysokosci zadania, z przyjemnascia do nich... maciej Polecam (1) Przegląd serwisowy Scenic III, o połowę taniej niż u Zdunka. Szybko i... Ropaj Polecam (1) Wszystko jak najbardziej OK, dostałam auto zastępcze. Nie mam uwag. Polecam... Michał Oby więcej takich serwisów! (1) Po trzech pobytach mojego "Scenica" w "Reno- Max",same PLUSY! Profesjonalni... Władysławowianin Ekspresowa, dobra robota w przystępnej cenie! (1) Nic dodać, nic ująć tylko j.w. piotr Radio (1) Najlepszy serwis Renault. Miałem problem z radiem fabrycznym w Lagunie.... Sylwester Pit Stop (1) Powiem tak , pochodze z poludniowej polski i bylem z rodzina na pomorzu. W... Marcin g. Polecam (1) Na prawdę dobry serwis. Co się rzuca w oczy na pierwszy rzut to to, że ludzie... Przemysław Szybka i fachowa ,profesjonalna obsługa (1) Pierwsza wizyta jak najbardziej na plus,przyjechałem pierdzącym autem a... Piotr super team - tak dalej panowie (1) Byłem wczoraj ,wszystko co piszą na swojej stronie internetowej to prawda:... maciej