Wyratowali mnie z dużych tarapatów podczas urlopu (1) Podczas urlopu na Kaszubach mój 4-letni Renault Traffic nie odpalił.... Antoni "opad szczeny" (1) Po 20 latach korzystania z serwisów samochodowych głównie autoryzowanych... Rafał Polecam (1) jak zawsze panowie staneli na wysokosci zadania, z przyjemnascia do nich... maciej
Polecam (1) Przegląd serwisowy Scenic III, o połowę taniej niż u Zdunka. Szybko i... Ropaj Polecam (1) Wszystko jak najbardziej OK, dostałam auto zastępcze. Nie mam uwag. Polecam... Michał Oby więcej takich serwisów! (1) Po trzech pobytach mojego "Scenica" w "Reno- Max",same PLUSY! Profesjonalni... Władysławowianin Ekspresowa, dobra robota w przystępnej cenie! (1) Nic dodać, nic ująć tylko j.w. piotr Radio (1) Najlepszy serwis Renault. Miałem problem z radiem fabrycznym w Lagunie.... Sylwester Pit Stop (1) Powiem tak , pochodze z poludniowej polski i bylem z rodzina na pomorzu. W... Marcin g. Polecam (1) Na prawdę dobry serwis. Co się rzuca w oczy na pierwszy rzut to to, że ludzie... Przemysław Szybka i fachowa ,profesjonalna obsługa (1) Pierwsza wizyta jak najbardziej na plus,przyjechałem pierdzącym autem a... Piotr super team - tak dalej panowie (1) Byłem wczoraj ,wszystko co piszą na swojej stronie internetowej to prawda:... maciej Jestem pod dużym wrażeniem (1) Jestem pod dużym wrażeniem. Miałam ciężki dzień i w ogóle. Przyjechałam,... Ewa pomogli w usterce elektrycznej (1) Pomogli w usterce elektrycznej w moim Renault Clio III. Naprawili silnik... Mateusz Super podejście do klienta w reno max ! (1) Dziękuję za pomoc w usunięciu usterki. Byłem tutaj przejazdem a panowie... Marcin Serwis jest ok ! (1) Ten serwis jest godny polecenia. Korzystałem już kilkukrotnie i zawsze byłem... Kamil Pozytywne wrażenia (1) Przyjechałem z moją Meganką na obsługę klimatyzacji. Za serwis ac wraz z... Michał Kowalczyk Zdecydowanie polecam (1) Kierowany pozytywnymi opiniami, pojechałem tam z nowo zakupioną Laguną 2 do... Paweł Jak w ASO (1) Naprawiałem zawieszenie i hamulce w Megane II. Dostałem bardzo fachową... Szymon Pozytywnie. Bardzo pozytywnie. (1) Szybka naprawa. Cena - bardzo pozytywne zaskoczenie. Obsługa - czego chcieć... B.T.