Basia - ocena (1) Polecam. Fajny serwis, robią wszystko na czas i bezproblemowo. Basia Jola - ocena (1) Polecam reno-max i polecam obsługującego. Jola Jarek.B. - ocena (1) reno max reda mega super serwis, fachowa i profesjonalna obsługa, polecam... Jarek.B.
Piotr - ocena (1) Reno - Max Reda super zgrana ekipa usługa wykonana ekspresowo i solidnie.... Piotr Marcin - ocena (1) Jak zawsze fachowo polecam . Od kilku lat korzystam z serwisu renomax i... Marcin Marek - ocena (1) Mega serwis Renault. Naprawiają nam Megane III i Koleosa II. Pełna profesja. Marek Andriu - opinia (1) Serwis godny polecenia. Rzetelnie i uczciwie. Andriu Dorota - opinia (1) Serwis Reno-Max w Redzie moge polecić z czystym sumieniem. Jest to załoga... Dorota Andrzej - opinia (2) Fachowe podejście do Klienta. Wszystko naprawione zgodnie w ustaleniami... Andrzej Piotr Niedbalski - opinia (2) Bardzo porządny Warsztat. Można odnieść wrażenie, że terminowe wykonanie... Piotr Niedbalski Halina Sz. - opinia (2) Od 10 lat serwisuję swój samochód w Reno Max. Bardzo profesjonalna, fachowa i... Halina Sz. Daria - opinia (2) Super szybko, przemila obsluga, ceny na każdą kieszeń Daria Endrju M. - opinia (2) Od 4 lat serwisuję na bieżąco swoje auto w Reno Max. Koszty określone przed... Endrju M. mmoni - opinia (2) Polecam!!!! Bardzo profesjonalna i fachowa obsługa. Zawsze trafna diagnoza ,... mmoni Dorota Kopeć - opinia (2) Serwis naprawdę super. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Pełen... Dorota Kopeć Karol - opinia (2) Wymiana opon w Lagunie. Dodatkowo free sprawdzili zawieszenie. Polecam Karol Agnieszka - opinia (2) Skusiły mnie pozytywne opinie. Duży warsztat i doświadczenie pracowników.... Agnieszka Maciej - opinia (2) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Szybko i sprawnie wykonano usługę. Chętnie... Maciej Krzysztof - opinia (2) Super serwis. Udało im się wymienić pompę abs/esp w mojej Lagunie. Żaden... Krzysztof Polecam (2) Najlepszy serwis samochodowy z jakim miałem do czynienia. Wysoko jakość... Marcin