Trzymać się jak najdalej. (1) Po zachowaniu pracowników sądzić można, że jest to łapanka z Urzędu Pracy... Iza Wstyd (1) To co dzisiaj zobaczyłam to wstyd. Starsi państwo z wnuczki i para chyba... Hamy i prostaki (9) oszuści i wyłudzacze pieniędzy kłamcy i nic po za tym ! tak nie powinno... Wzburzona pasażerka
Wyjątkowo prymitywne zachowania i brak profesjonalizmu (4) Po złożeniu reklamacji dot. wezwania do zapłaty, otrzymałam pismo sugerujące... Barbara Pracownikom brak kultury osobistej. (1) Pracownikom brak kultury osobistej. Rozumiem, że mają prawo wystawić wezwanie... Damian Renoma gryzie pasażerów za brak biletu !!!!!!! (9) Dnia 7,12,2012 ok godz.12,55 jadąc autobusem linia 148 w kierunku Nowego... K... Żenada (1) Wracałam z siostra ze szpitala i otrzymałam mandat w MZK. Siostra jest osobą... Katy1989 opinia (2) chcę podziękować p.kierownikowi RENOMY za pozytywne rozpatrzenie mojego... urbanowicz małgorzata bezczelność (2) Nie wiem, jak to możliwe, że odkąd ta firma kontroluje SKM i ZTM co i tusz są... es ... (2) Jestem zażenowana ,jak może taka firma jeszcze istnieć na rynku ?? Nie dość... AGATA brak biletu (2) 2 października jechałam pierwszy raz na szkolenie do Bydgoszczy pociągiem... pasażerka złodzieje!!!!!!!!!!!!!! (1) Prostaki i złodzieje tylko tyle powiem, Pan "kontroler" zatarasował mi... CZ Nieudacznicy?!?! (4) Dnem, to są ci wszyscy, którzy nie umieją się przyznać do błędu. Byłem... hmm "renomowana kontrola biletów" (1) Spotkałam się z bezdusznością kontrolerów biletów firmy Renoma podczas... Aga maja - opinia (1) Jeszcze nigdy nie zostałam tak upokorzona przez pracowników transportu... maja Renoma to firma nastawiona na zysk. (1) Wręczyli mi wezwanie do zapłaty na 120 zł za bilet który miałem kupiony przez... pasażer Niedouczeni kontrolerzy (1) Traktują wszystkich petentów jako potencjalnych gapowiczów. Pracownicy... Mir 53 mile zaskoczenie (1) Przypadek sprawił ze zgubiłem dzis portfel w gdyńskim 171. Dowiedzialem sie o... ps przerażona - opinia (1) Dzisiaj byłam złożyć reklamację w biurze obsługi klienta w Gdańsku poprostu... przerażona Kontroler (1) Syn otrzymał mandat za rzekomą jazdę bez biletu,wracając ze szkoły.Nie... mama