Restauracja Euro

Restauracje

Gdańsk, Długa 79/80

Janusz - ocena (1) Restauracja może i ładna ale obsługa na bardzo słabym poziomie. Cenowo w... Janusz Krzysztof - opinia (1) Jak bym mógł, to bym dał -5, wybrałem się z moją żoną na niedzielny obiad !... Krzysztof Lata 90 juz mineły (1) Nic szczegolnego. jak było 20lat temu tak jest i teraz . bardzo wysokie... ZWIETRZAŁY ALKOHOL
lepiej wziac kabanosy z zabki (1) radze omijac ze wzgledu na jakosc jedzenia, obslugi i cen. flaki smakuja jak... Kamil Opinia euro (1) Rewelacyjne jedzenie i dobre ceny do jakości :) Alek Elegancka arogancja (1) Restauracja w wystroju wręcz arystokratycznym, delikatne i stonowane światło... Gdańszczanin Idealne miejsce by skosztować specjałów w uroczym miejscu (1) Wybraliśmy się dzisiaj z żoną do Restauracji Euro na obiad. Zamówiliśmy... krasin Szczególny klimat i wyjątkowa atmosfera (2) Restauracja Euro jest często odwiedzana przez znakomitych gości Cappelli... Cappella Gedanensis Polecam. (1) Witam. Nie jestem częstym bywalcem Gdańska, aczkolwiek spotkanie biznesowe... P. Elegancja i wysoki poziom (1) Restaurację Euro polecili nam znajomi, którzy spędzali wakacje w Gdańsku.... Teresa z rodziną BARDZO POLECAM!!! (1) Witam, Dnia 25.04 spacerując po Długiej zaszłam z koleżanką do restauracji... Agata REWELACJA !!! (1) Jestem częstym gościem restauracji zarówno prywatnie jak i ze względu na mój... Edward I Klasa !!! (1) Odwiedziliśmy Restaurację Euro ze znajomymi w szaleńczy weekend "za pół ceny"... Magda & spółka Tragedia !!!! (1) Jako osoba lubiąca wyjść na miasto i zjeść coś dobrego jestem bardzo częstym... J. P. Wstyd! (2) Do tej restauracji zaprosiłam moich dwóch obcojęzycznych klientów, którzy... Sylwia masakra!!! (1) miałam ważną okazję żeby świętować. wiedziałam ze tam jest drogo ale... mary Polecam (1) Dla osób które mogą sobie pozwolić na wydatek szczerze polecam.Pieniądze... Paweł tragedia (1) marta Lody z Biedronki za 17zł (1) Patrzymy w menu, są lody. Drogie bo 17zł, ale co tam, weekendowy spacer,... Michał