Polecam to magiczne miejsce i boską kuchnię! (1) Zawsze chciałam spróbować co serwuje Restauracja Filharmonia i tak jak... P&C Wspaniałe miejsce, świetna kuchnia, bardzo dobra i sympatyczna obsługa (1) Polecam osobom szukającym ucieczki od tłumów turystów chociaż jednocześnie... Jacek Zdecydownaie polecam (1) Zorganizowaliśmy w Filharmonii chrzciny córki. Super profesjonalna obsługa... Marcin
jedzenie pyszne, jednak... (2) jedzenie baardzo dobre jednak jest kilka spraw do poprawy. czas oczekiwania... Krzy$iek Piękna restauracja i smaczne jedzenie ! (1) Panie Radosławie, bardzo dziękuję za zorganizowanie świetnej kolacji.... ;-) trudno korzystać ze stolików na zewnątrz (1) Drugi raz skorzystałem z restauracji tak pięknie zlokalizowanej w budynku... Michal Przyjemnie, ale bez zachwytu (1) Największym atutem lokalu jest szeroko rozumiany wystrój wnętrza, zwłaszcza... am super ! (1) przede wszystkim świetne jedzenie ! poza tym piękne miejsce, profesjonalna... Kacper Olejnik Mnóstwo pozytywnych niespodzianek (1) Witam! Miejsce wyjątkowe, wyjątkowa lokalizacja. Na weselu które... Marcin J Polecam! (1) Wspaniałe jedzenie, skomponowane z witruozeria. Wykwintnie podane. Do tego... KMKW Polecam (1) Jedzenie u Państwa to poezja - cała grupa była pod prawdziwym wrażeniem ;-)... Magda Znakomia obsługa i aranżacja (1) Wybrałem tę restaurację jako miejsce moim zaręczyn z ukochaną i szczerze... Dawid Polecam (1) Urządzaliśmy w restauracji obiad weselny. Obsługa była bardzo sprawna,... Grzegorz Polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim, na różne okazje. Bardzo miła obsługa, super... Małgorzata Warto spróbować (1) Bardzo piękna lokalizacja, łatwy dojazd, duży parking. Przyjemny wystrój... Ewa bajeczne smaki! :)) (1) Szczerze polecam tą restaurację ze względu na przepyszne potrawy, menu dość... M.N. Subtelne doznania smakowe;) (1) Wybierałam się do Filharmonii już od dawna ale z różnych przyczyn wizyta nie... Kasia C. Nowe doznania (2) Muszę przyznać, że wyjście do tej restauracji okazało się zaskakujacym... as GORĄCO POLECAM!!! (1) Wczoraj z dziewczyną odwiedziliśmy restauracje "Filharmonia" i... doznaliśmy... Lemka Bez zachwytu. (1) Nie bardzo rozumiem wcześniejsze zachwyty. Grzeczna obsługa, ale przy małej... Krystyna Ziemba