Restauracja Gdańska

Restauracje

Gdańsk, Świętego Ducha 16

Jan - opinia (1) Typowa kuchnia polska, mięcho i kapusta zasmażana,golonka,kaczka, gęś... Jan super (1) Dziwią mnie te opinie. Porcje mizerne? Ludzie od tego są bary bufetowe.... gdańszczanin Obiad rodzinny w Restauracji Gdańskiej (1) Pierwszy raz byłam zaproszona na obiad w sierpniu 2015 r .Cenię sobie miejsca... mieszkanka Gdańska
Spodziewałam się czegoś lepszego (1) Obsługa jest BARDZO miła, ale trochę zbyt "sztywna". Menu nie ma w sobie... A Piotr Waldemar (1) Dziekujemy bardzo za wspaniałe przyjęcie weselne Kuchnia - czyli jedzenie... Piotr Waldemar Gdańszczanka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tej restauracji. Jedzenie bardzo smaczne... Gdańszczanka weekend za pół ceny (1) W Sobotę próbowałam zarezerwować stolik dla 2 osób w restauracji, niestety... Sylwia i Łukasz Weekend za pół ceny (1) W Sobotę próbowałam zarezerwować stolik dla 2 osób w restauracji, niestety... Sylwia Monika - opinia (1) Zawsze chciałam odwiedzić tą restaurację, ale zawsze to była ta z "górnej... Monika Nie do końca zadowolony (1) Witam, kilka dni zastanawiałem się nad tą opinią, ale jednak muszę ją tutaj... Adam rewelacja (1) Organizowaliśmy naszej mamie 90 urodziny bylo super impreza na 50 osob... Waldi am - opinia (2) Bardzo mili panowie kelnerzy, potrawy smaczne, wyjątkowo szybko podane. Co do... am Do tańca i do różańca :) (1) W Restauracji Gdańskiej robiliśmy już wiele uroczystości rodzinnych - od... Magda kolacja w Gdańskiej (1) W ubiegłym tygodniu odwiedziłem restaurację razem z żona, bylem pozytywnie... Ryszard Klienci k&s - opinia (1) Lokal naprawdę fajny:) jedzenie bardzo dobre, duży wybór potraw, może troszkę... Klienci k&s Primo Sort (1) Będąc ostatnio w Gdańsku odwiedziłem tą restaurację, gdzie zjedliśmy posiłek... Konrad Złote Gody w Gdańskiej (1) W grudniu organizowaliśmy dla naszych rodziców złote gody w Gdańskiej... Gienia Piotr - opinia (2) Jesteśmy po raz kolejny Gdańskiej zawsze jest super . Fachowa obsługa... Piotr Zawód (1) Bardzo kiepska obsługa, niby dużo obsługi ale nie zajmują się klientami,... Jan magiczne miejsce (1) Od pierwszych kroków postawionych w Restauracji Gdańskiej wiedziałam ,że to... krystyna