Restauracja Gdańska

Restauracje

Gdańsk, Świętego Ducha 16

Toruniacy z wizytą (1) zachciało nam się zobaczyć morze,szybki wyjazd,w 3mieście najwięcej szybkiego... anula Przyjęcie weselne (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować za wspaniałe przyjęcie w Państwa... Karolina Lukier i beznadzieja (1) Wchodzimy. Piękne wnętrze ale od razu niemiłe powitanie (teraz wiemy o co... rozgoryczona Barbara
Relikt PRL-u . (1) Beznadzieja - dziwie się tak licznymi "pozytywnymi" opiniami , które to mnie... Artur ZNAKOMITA WIZYTA (2) Wystrój restauracji może się podobać lub nie, rzecz gustu i upodobań. Nam z... Marcin bez przyszłości (3) korzystając z promocji "weekend za pół ceny" wybrałam się ze znajomymi do tej... zorro Cecylia - opinia (2) Byłam tam kilkakrotnie razem z przyjaciółką. Wystrój mnie nie zachwycił, lecz... Cecylia niesamowity klimat (2) 29 stycznia razem z przyjaciółmi odwiedziliśmy restaurację... Radek smaczny i udany wieczór (1) Parę dni temu będąc w Gdańsku skorzystaliśmy z tej restauracji.Z... Kamil rocznica slubu w "gdanskiej" (2) parę dni temu zorganizowaliśmy przyjęcie z okazji 20 rocznicy naszego ślubu.... Mariola i Kazimierz smacznie i sympatycznie (1) Udana kolacja członków zarządu firmy. dobre jedzenie, dobry serwis i menu... boguś weekend za pół ceny (1) pod koniec kwietnia mielismy okazję skorzystać z promocji weekend za pół... Anna zawiedziona (1) Zdecydowaliśmy się na kolację ślubną dla Nas i Naszej rodziny- ok.50 osób.... zawidziona panna młoda Nie polecam (1) Jedzenie bardzo dobre, elegancka restauracja tylko z wyglądu. Obsługę (panie... konsument toalety i kelner (1) to przesada placic za toalety i szatnie gdy zostawilem 1147 zl za rachunek !!... Piotr udana impreza (1) Dnia 08.02.2009 bylismy w restauracji gdanskiej z rodzina i przyjaciółmi na... Jakub kobieta w ciazy z 3 letnim dzieckiem - opinia (1) Nie miałam okazji nic zjesć w restauracji gdyż na wejściu jak moje 3 letnie... kobieta w ciazy z 3 letnim dziec TO SIĘ NAZYWA KLASA (1) Wystrój restauracji w klasycznym stylu, bogate menu oraz wspaniała obsługa... Antoni